Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor

Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor
Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie a folosit concurenta din echipa Faimosilor

In editia Exatlon de marti seara, Valentin, Catalin Cazacu si Geanina au fost nominalizati spre eliminare. Ciudat este faptul ca Geanina s-a schimbat in ultimele emisiuni Exatlon. Ea pare ca aplica o strategie pentru a fi eliminata.

Geanina este ultima concurenta venita la Exatlon, ea inlocuind-o la inceputul lunii aprilie pe Anca Surdu, care a parasit competitia din motive medicale.

Venita in competitia la mai bine de doua luni de la debutul ei si stiind cum sunt impartite taberele de fani, Geanina pare ca aplica o strategie acum. Desi initial, ea a l-a criticat pe Giani, cel putin in interviuri, acum pare ca incerca sa o imite pe Diana Belbita, care ii tinea isonul acestuia atunci cand arunca vorbe grele catre Razboinci.

Mai mult, se pare ca Geanina este chiar cea care in ultimele emisiuni il ataca pe Ionut, un concurent ce are puternica sustinere din partea fanilor. Sa incerce astfel Geanina sa atraga antipatia telespectatorilor si astfel sa fie cea eliminata?

De altfel, Geanina a si marturisit dupa o noapte de cosmar cand a avut loc o furtuna si un cutremur, ca e tare speriata de un eventual tsunami, casa unde stau Faimosii fiind foarte aproape de ocean.

"Dintr-o data parca as vrea acasa”, a spus Geanina intr-o discutie cu Larisa.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies