Geanina Marina Levițchi a născut! Fosta concurentă de la Exatlon a dezvăluit sexul bebelușului: „Mami și tati te așteptau…”

Geanina Marina Levițchi a năcut!
Geanina Marina Levițchi a năcut!

Frumoasa brunetă a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos și a ținut să împărtășească minunata veste cu fanii de pe Instagram!

Geanina Marina Levițchi și partenerul ei de viață au devenit de curând părinți, iar vestea i-a bucurat enorm atât pe apropiații lor, cât și pe fani. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere, iar acum este în culmea fericirii, dat fiind faptul că a ținut să împărtășească momentul și pe rețelele de socializare. Iată primele fotografii cu cel mic!

Citeste si: Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat! Primele declarații oferite de artistă: „Ne certam din orice, era toxic...”

Geanina Marina Levițchi a năcut!
Geanina Marina Levițchi a năcut![Sursa foto: Instagram]

Geanina Marina Levițchi a năcut!

Fosta concurentă de la Exatlon are 26 de ani și trăiește cele mai fericite clipe din viața ei, acum că a venit pe lume copilul ei căruia i-a dezvăluit și sexul.

Foarte discretă, Geanina Levițchi nu i-a scris și numele complet, ci doar inițiala, semn că vrea să păstreze totul departe de ochii curioșilor. Ei bine, fotografia cu cel mic a strâns sute de aprecieri, iar mesajul transmis de proaspăta mămică este cel puțin emoționant.

„11.11🤍 ziua-n care te-am privit prima oară în ochi și pur și simplu timpul s-a oprit. Am văzut ce înseamnă iubirea pură prinvindu-ți tatăl cum te ține în brațe.

Ai vrut să ne cunoști mai repede și așa ai făcut… ai venit când ai vrut și cum ai vrut! Mami și tati te așteptau… 🤍 te iubim 🤍💥 #family #ourlittlegirl❤️ #babyRY 🤍we love you baby, R !”, a scris fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” alături de fotografia cu fetița ei. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În secțiunea de comentarii au apărut instant nenumărate mesaje de lla fani și prietenii apropiați, printre ele numărându-se și cel de la Sonny Flame: „Doamne ajută!! Să fie sănătoasă și numai gânduri bune pentru voi!”.

Citeste si: Bianca Comănici alege dragostea sau cariera? Cum a răspuns bruneta la întrebare: „D-aia și risc...”

Geanina Marina Levițchi a năcut!
Geanina Marina Levițchi a năcut![Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Geanina Marina Levițchi a năcut!
Geanina Marina Levițchi a năcut![Sursa foto: Instagram]

Geanina Levițchi a făcut atletism și dans sportiv

Tânăra mămică are o siluetă de invidiat și asta datorită faptului că încă de acum mulți ani se antrena în sala de sport, dovadă fiind chiar fotografiile de pe contul său de Instagram. Geanina Marina Levițchi a terminat un liceu cu profil sportiv, a făcut atletism de performanță și dans sportiv. 

Bruneta a devenit foarte cunoscută după ce a participat pentru prima oară la emisiunea de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, acolo unde s-a aflat în mijlocul unor scandaluri

de proporții. Ulterior, Geanina a participat la Exatlon, în echipa Faimoșilor.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Laura Cosoi, căutată de admiratori pe rețelele de socializare! Ce a găsit soțul vedetei în telefonul ei: „Știe cam pe unde ne încadrăm”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies