Gelu Chelu, jurnalist cu experiență de peste 30 de ani în presă, a trecut în neființă! "A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag!"

a murit gelu chelu
Gelu Chelu, jurnalist cu experiență de peste 30 de ani în presă, a trecut în neființă! "A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag!"

În urmă cu o săptămână, jurnalistul s-a internat la spitalul Floreasca pentru o intervenție chirurgicală.

Colegii de breaslă l-au caracterizat a fi un coleg care-și făcea meseria cu pasiune și  dăruire, de altfel multe vedete din showbizul autohton îl apreciau mult.

A murit Gelu Chelu

gelu chelu

În data de 5 august 2023 familia a oferit câteva informații despre starea sa de sănătate.

„Inclusiv medicul de gardă de astăzi mi-a spus că se văd mici modificări în evoluție- spre bine- dar trebuie urmărit cu mare atenție că organismul lui este foarte fragil.

Dacă situația se îmbunătățește, în zilele următoare, (se văd mici îmbunătățiri de la o zi la altă) urmează evaluarea neurologică. Trezirea se va face lent (reduc doză de sedare), astfel încât să nu intervină sevrajul și nici complicații la trezire (agitație că nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu el), în plus să nu se sperie și să ne trezim, din nou, cu o criză de astm. Medicii fac toate eforturile să fie cât mai bine și să primească îngrijirea și tratamentul necesar.”
  a declarat familia jurnalistului pentru Click.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu mult optimism si rugaciuni, cei dragi sperau la o minune. Astăzi, 11 august, Gelu Chelu a decedat și a lăsat în urma sa lacrimi și durere pentru cei apropiați.

Dan Helciug si-a exprimat regretul 

"A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu... Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui.... Ai fost un om cu un suflet de aur.... O să ne lipsești tare!" a scris Dan Helciug.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Gelutzule Gelu Gheorghe Chelu! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo! O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când la noi, muritorii! Gelutzule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai văd, să te aud! Am tot verificat telefonul în

perioada asta cât ai

fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai bălăcăream din când în când. Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente… Nu mai am cuvinte! Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multa lume, să știi! Sper să îți găsești liniștea, să găsești pizza bună

acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce îți place! Dumnezeu să te aibă in paza lui! O să ne lipsești tare, Gelutzule! Te iubim!”, este mesajul publicat de Daniela Popa, colega sa de breaslă. 

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies