Din seria intrebarilor ciudate, face parte si aceasta curiozitate. Ai ramane surprins de efecte.
Acest truc ajuta cu adevarat in bucatarie si poate fi facut cu usurinta. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente pe care sa le pui in valoare cat poti mai bine.
Ai nevoie de:
- 4-6 lamai
- 1 lingura de sare
- un borcan sterilizat cu capac
Ce trebuie sa faci:
1. Scapa de codite si cresteaza cu X la capatul lamaii
2.
3. Fa acest lucru si cu cealalta jumatate
4. Pune un strat de sare pe fundul borcanului, apoi adauga lamaile umplute cu sare
5. Le asezi prin presare in borcan
6. Adauga sare deasupra lamailor
7. Inchide borcanul si lasa lamaile la conservat 2-3 zile, controlandu-le odata pe zi pentru a te asigura ca stau in suc propriu
8.
9. Inainte de folosire clateste lamaia cu apa, curata pulpa si scoate-i semintele si toaca sau marunteste coaja.
Astfel, lamaile pot fi pastrate la frigider pana la sase luni.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sursa: secretele.com