Genial! Ce se intampla daca masezi aceasta linie a piciorului

Genial! Ce se intampla daca masezi aceasta linie a piciorului
Genial! Ce se intampla daca masezi aceasta linie a piciorului

Durerile de spate pot fi atenuate cu succes doar printr-un masaj al talpilor. Se pare ca acest masaj reduce semnificativ durerea la nivelul coloanei vertebrale.

Cum se face masajul la picioare

Pentru inceput, trebuie sa identificati punctele de legatura dintre coloana vertebrala si picioare. Stai jos pe scaun si pune picior peste picior. In acest mod este cel mai usor sa masezi punctele respective.

Linia dintre calcai si degetul mare in arcul piciorului interior este proiectia coloanei vertebrale. Separa vizual linia ca si cum ar fi a coloanei vertebrale. Foloseste degetele si apa punctele din talpa, pornind de la calcai la degetul mare. Acest masaj reduce durerea si tensiunea din coloana vertebrala.

Sursa: secretele.com

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies