Genial! Cum sa folosesti lamaia ca sa vindeci cancerul! Prepara aceasta reteta!

Genial! Cum sa folosesti lamaia ca sa vindeci cancerul! Prepara aceasta reteta!
Genial! Cum sa folosesti lamaia ca sa vindeci cancerul! Prepara aceasta reteta!

Combinatia dintre lamaie si bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10.000 de ori mai mare decat chimioterapia!

 

Ratele de cancer sunt in crestere rapida, precum si necesitatile de tratamente alternative sunt din ce in ce mai multe si mai cautate. Unele studii au dovedit ca lamaia poate avea proprietati anti cancerigene. S-a raportat de asemenea de catre unii specialisti faptul ca lamaia poate avea efecte in reducerea cresterii tumorilor. De asemenea, specialistii sustin ca lamaia are puterea de a vindeca cancerul, si este, in prezent, testata pe toate tipurile de cancer.
Adaugarea de bicarbonat de sodiu ar fi secretul, pentru a face chiar mai puternic efectul. Aceasta se poate intampla deoarece bicarbonatul de sodiu aduce pH-ul la nivel normal. De asemenea, el are efect antimicrobian puternic in tratarea infectiilor bacteriene si fungice.
Bicarbonatul de sodiu functioneaza impotriva parazitilor interni si regleaza tensiunea arteriala. Lamaia este benefica pentru sistemul nervos fiind si un puternic antidepresiv, conducand la reducerea stresului.
Unul dintre cei mai mari producatori de calmante din lume sustin ca in 20 de experimente de laborator, efectuate din anul 1970 pana de curand, s-a dovedit ca: Lamaia distruge celulele canceroase din 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase si este mai puternica decat 10 000 medicamente cum ar fi adriamicina, substanta folosita la chimioterapie. De asemenea, s-a constatat ca o combinatie de extract de lamaie si bicarbonat de sodiu, distruge celulele canceroase, realizand acest lucru fara a afecta celulele si tesuturile sanatoase.
Experimentele au demonstrat ca pacientii diagnosticati cu cancer, ar trebui sa bea suc de lamaie in combinatie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu. Acest tratament nu poate vindeca efectele secundare dezastruoase ale chimioterapiei,insa poate ajuta.
Sursa: Secretele.com, autor Cristian Iacov

Ratele de cancer sunt in crestere rapida, precum si necesitatile de tratamente alternative sunt din ce in ce mai multe si mai cautate.

Unele studii au dovedit ca lamaia poate avea proprietati anti cancerigene. S-a raportat de asemenea de catre unii specialisti faptul ca lamaia poate avea efecte in reducerea cresterii tumorilor. De asemenea, specialistii sustin ca lamaia are puterea de a vindeca cancerul, si este, in prezent, testata pe toate tipurile de cancer. 

Adaugarea de bicarbonat de sodiu ar fi secretul, pentru a face chiar mai puternic efectul. Aceasta se poate intampla deoarece bicarbonatul de sodiu aduce pH-ul la nivel normal.
De asemenea, el are efect antimicrobian puternic in tratarea infectiilor bacteriene si fungice.

Bicarbonatul de sodiu functioneaza impotriva parazitilor interni si regleaza tensiunea arteriala. Lamaia este benefica pentru sistemul nervos fiind si un puternic antidepresiv, conducand la reducerea stresului. 

Unul dintre cei mai mari producatori de calmante din lume sustin ca in 20 de experimente de laborator, efectuate din anul 1970 pana de curand, s-a dovedit ca: Lamaia distruge celulele canceroase din 12 tipuri de cancer.
Aceasta previne metastaza celulelor canceroase si este mai puternica decat 10 000 medicamente cum ar fi adriamicina, substanta folosita la chimioterapie. De asemenea, s-a constatat ca o combinatie de extract de lamaie si bicarbonat de sodiu, distruge celulele canceroase, realizand acest lucru fara a afecta celulele si tesuturile sanatoase. 

Experimentele au demonstrat ca pacientii diagnosticati cu cancer, ar trebui sa bea suc de lamaie in combinatie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu.
Acest tratament nu poate vindeca efectele secundare dezastruoase ale chimioterapiei,insa poate ajuta. 

Sursa: Secretele.com, autor Cristian Iacov

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies