GENIAL! Cum scapi de mucegai rapid cu aceasta metoda naturala!

GENIAL! Cum scapi de mucegai rapid cu aceasta metoda naturala!
GENIAL! Cum scapi de mucegai rapid cu aceasta metoda naturala!

Un miros specific si mici pete negre pe pereti, tavan sau pe spatele mobilierului sunt primele semne de aparitie a mucegaiului in casa.

 

Indepartati mucegaiul cu ajutorul unui burete sau periute imbibate in otet alb si curatati usor peretele de sus in jos. Diluati intr-un vaporizator otet alb cu apa, adaugati uleiul esential si vaporizati acest produs direct pe suprafata mucegaita. Lasati sa actioneze mai multe ore si uscati cu ajutorul unei carpe moi. Repetati procedeul si lasati sa se usuce. Nu clatiti.
Pentru aceasta aveti nevoie de 300 ml de otet alb, 200 ml de apa, 5 picaturi de ulei esential de arbore de ceai (optional).
Apoi, de un burete sau o periuta, o bucata de carpa moale, o pereche de manusi si o masca de protectie.
Pentru indepartarea mirosului ramas, amestecati doua parti de otet cu doua parti de peroxid de hidrogen, o parte de acid boric si patru parti de apa si pulverizati pe suprafata. Apoi clatiti cu apa si sapun. La sfarsit presarati putin bicarbodat de sodiu.
De asemenea, in acest scop puteti folosi apa cu suc de lamaie.
Sursa

Indepartati mucegaiul cu ajutorul unui burete sau periute imbibate in otet alb si curatati usor peretele de sus in jos. Diluati intr-un vaporizator otet alb cu apa, adaugati uleiul esential si vaporizati acest produs direct pe suprafata mucegaita. Lasati sa actioneze mai multe ore si uscati cu ajutorul unei carpe moi.

Repetati procedeul si lasati sa se usuce. Nu clatiti.

Pentru aceasta aveti nevoie de 300 ml de otet alb, 200 ml de apa, 5 picaturi de ulei esential de arbore de ceai (optional). Apoi, de un burete sau o periuta, o bucata de carpa moale, o pereche de manusi si o masca de protectie.

Pentru indepartarea mirosului ramas, amestecati doua parti de otet cu doua parti de peroxid de hidrogen, o parte de acid boric si patru parti de apa si pulverizati pe suprafata.
Apoi clatiti cu apa si sapun. La sfarsit presarati putin bicarbodat de sodiu. De asemenea, in acest scop puteti folosi apa cu suc de lamaie.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies