Acesta este desertul decadent care te va impresiona si care este gata imediat, daca lasi nucile la inmuiat cu o noapte inainte.
Ingrediente
Pentru blat
120g de migdale, lasate la inmuiat peste noapte
120g de curmale fara sambure, lasate la inmuiat peste noapte
1 lingurita de cafea macinata
Pentru crema de vanilie
250g de caju (lasat la inmuiat cel putin o ora) sau unt de caju
30g de ulei de cocos lichid
30g de
1 lingurita de extract de vanilie
Un praf de sare
Pentru stratul de ciocolata
40g de ulei de cocos
4 linguri de pudra de cacao
3 linguri de sirop de artar
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
Mod de preparare
1. Pentru blat: Pune ingredientele intr-un procesor alimentar si amesteca pana cand obtii o pasta. Preseaza bine pe fundul unei tavi.
2. Pentru crema de vanilie: Pune toate ingredientele intr-un blender pana cand obtii o pasta cremoasa. Pune deasupra crustei si lasa totul la congelator timp de 10 minute.
3. Pentru stratul de ciocolata: Topeste uleiul de cocos la foc mic. Opreste focul si adauga restul ingredientelor. Pune stratul de ciocolata peste crema de vanlie intarita si lasa la frigider pana cand se intareste.
Sursa: mindbodygreen.com
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro