Incearca aceasta prajitura rapida cu capsuni, fara coacere. Gustul ei te cucereste pe loc!
Ingrediente:
450 ml lapte
12 biscuiti graham
cca 900 gr capsuni (spalate si feliate)
cca 800 gr frisca
1 plic de budinca de vanilie
Pentru topping (optional):
cca 100 gr fructe de padure si nu numai
cativa biscuiti graham faramitati
nuci tocate marunt
zahar pudra
Mod de preparare:
1. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj (din lapte si praful din plic).
2. Imparte capsunile in trei cantitati egale.
Asamblare:
3. Pune cateva linguri de frisca intr-un vas din sticla termorezistenta.
4. Acopera cu un strat de biscuiti.
5. Intinde frisca uniform peste biscuiti, apoi pune budinca si decoreaza cu o parte din feliile de capsuni.
6. Procedeaza asa pana la final. Ultimul strat trebuie sa fie de frisca.
7. Decoreaza cu ingredientele de la topping.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro