Gentile Chanel pot fi recreate cu usurinta? Uite cine a reusit sa faca asta!

Gentile Chanel pot fi recreate cu usurinta? Uite cine a reusit sa faca asta!
Gentile Chanel pot fi recreate cu usurinta? Uite cine a reusit sa faca asta!

Alice Smellie si fetita ei de 5 ani, Lara, au recreat un rucsac Chanel cu doar 7 lire sterline, desi acesta costa peste 2.000 de lire.

Dupa ce a comandat pe internet un ghiozdan asemanator celui original pentru suma de 7 lire, Alice Smellie si-a ajutat fetita sa-l personalizeze incat sa fie o copie identica a celui creat de designerul Karl Lagerfeld pentru colectia lui Pop Art, prezentata la Saptamana Modei de modelul Cala Delevingne.

Pentru realizarea siglei Chanel, Alice a folosit o hartie speciala care are o banda adeziva ce se dezlipeste in momentul in care este incalzita.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ca sa se apropie cat mai mult de original, Alice si fiica ei au mai avut nevoie de cateva sprayuri colorate si de corzi din poliester.

Sursa: www.dailymail.co.uk.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies