George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”
George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

George Burcea și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Soțul artistei a povestit cum a fost perioada în care ea a fost la un pas să moară.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul acesta, după ce a născut cea de-a doua fetiță, Clara Maria, Andreea Bălan a suferit un infarct și a fost sub atenția medicilor 24 din 24. Cântăreața suferise, de fapt, de ”placenta accreta„, atunci când placenta rămâne blocată în peretele uterin.

”Eram conștient că este posibil acest lucru, dar în același timp am avut încredere în Andreea.

Știam că este o luptătoare și că drumul ei nu se putea sfârși atunci și în acel fel. Luptătorilor li se dau mai multe doar pentru că pot duce”, a mărturisit soțul artistei pentru viva.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Este greu să-i schimbi modul de viață unui om care este pe scenă de 20 de ani și nici nu este indicat să facem acest lucru, dar în schimb poți veni în ajutorul lui preluând din sarcini”, a mai spus George.

Citeste si: Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Citeste si: Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

Citeste si: Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies