George Burcea, altă declarație controversată după despărțirea de Andreea Bălan. „Gata, doresc să vă anunț că...”

george burcea, declarație controversată, andreea bălan, george burcea și andreea bălan, despărțire
george burcea, declarație controversată, andreea bălan, george burcea și andreea bălan, despărțire

George Burcea este autorul a numeroase declarații controversate, mai ales de când a anunțat divorțul de Andreea Bălan.

Se pare că acum, mai mult ca niciodată, George Burcea a devenit autorul unor declarații de-a dreptul controversate. Mai mult decât atât, bărbatul nu manifesta sentimente de tristețe, după ce și-a pierdut soția și cele două fiice, din contră. George Burcea a devenit un adevărat influencer, iar postările sale de pe contruile de socializare sunt apreciate și comentate de sute, chiar mii de persoane.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri sfâşietoare din căsnicia ei! Uite ce a fost nevoită să facă îndrăgita solistă!

Așa cum ne-a obișnuit, George Burcea a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe internauți. După ce a anunțat că urmează să se apuce de treabă, referindu-se probabil la meseria pe care o practică, sau la proiectele independente pe care actorul le-a lansat cu câteva luni în urmă, acesta a decis să împărtășească un detaliu neașteptat din viața sa personală.

george burcea, declarație controversată, andreea bălan, george burcea și andreea bălan, despărțire
george burcea, declarație controversată, andreea bălan, george burcea și andreea bălan, despărțire

Astfel, George Burcea, un veritabil influencer, după cum am menționat și mai devreme, și-a anunțat fanii că...

a ajuns cu somnul la zi. Este evident că acest lucu determină faptul că George Burcea are, acum o viață liniștită, și a trecut peste despărțirea de Andreea Bălan și totodată, peste faptul că în această perioadă nu-și poate vedea fiicele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 „Gata, doresc să vă anunț că am ajuns cu somnul la zi și că mi-aș dori să începem treaba.

Care se baga? 🤔” a dezvăluit George Burcea, pe o rețea de socializare.

Citeste si: Ce a uitat Andreea Bălan să spună despre George Burcea în vlogul ei! ”Îmi pare rău că am ajuns aici, nu îmi place să fiu victimă” EXCLUSIV

De ce s-au despărțit, cu adevărat, Andreea Bălan și George Burcea?

Andreea Bălan face din ce îm ce mai multe dezvăluiri despre fosta sa relație și totodată despre motivul real al despărțirii. La insistențele fanilor săi, Andreea Bălan a oferit detalii importante despre divorțul de George Burcea, iar internauții au fost surprinși să afle anumite aspecte din  viața Andreei Bălan și a lui George Burcea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan în cel mai recent vlog de pe canalul său de YouTube.

Citeste si: Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Bălan, dezvăluiri sfâşietoare din căsnicia ei! Uite ce a fost nevoită să facă îndrăgita solistă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies