George Burcea, gest surprinzător după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Ce a făcut actorul la scurt timp după ce Andreea Bălan a confirmat zvonurile despărțirii. Bărbatul a ajuns urgent la casa Andreei și i-a uimit pe toți.

La doar o zi după ce Andreea Bălan a confirmat zvonurile despărțirii de George Burcea, actorul a luat o decizie neașteptată.

Soțul artistei a fost surprins într-o ipostază neașteptată. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca zvonurile legate de despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea să fie adevărate, însă gestul actorului spune totul.

Citeste si: De ce nu se grăbește Andreea Bălan cu divorțul de George Burcea și de ce așteaptă rezultatul din dosarul de droguri! Informații EXCLUSIVE

Bărbatul a fost surprins în timp ce își cară lucrurile din locuința pe care a împărțit-o cu Andreea Bălan. George Burcea a apelat la ajutorul unui taxi pentru a-și muta lucrurile. Pe lângă haine și încălțăminte, George nu și-a uitat nici ganterele pe care le folosește pentru antrenamente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Bălan
Andreea Bălan

După ce s-a asigurat că a luat totul, taxiul a demarat în trombă, iar George, vizibil afectat de situație, și-a aprins o țigară.

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție despre divorțul de George Burcea: „Este adevărat”

Andreea Bălan, dezvăluiri din mariajul său

Ieri, Andreea Bălan a pus punct speculațiilor și a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultimele săptămâni, după ce a decis să șteargă comentariile din partea lui George și după ce el a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

Pentru că nu vrea ca fiicele lor să sufere, Andreea a decis să nu dea prea multe detalii:

Andreea Bălan
Andreea Bălan

"Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate.

👶👧 Vă imbrăţisez cu drag🤗, mereu a voastră AB 🌈🎼🎤", a scris artista pe reţelele de socializare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies