George Burcea, reacție după presupusa despărțire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint: „Indiferent de...”

George Burcea, reacție după despărțire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint
George Burcea, reacție după despărțire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Actorul a transmis un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram! Are legătură cu zvonurile legate de Andreea Bălan și Tiberiu Argint?

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de mai bine de un an și cinci luni și păreau că trăiesc o adevărată poveste de dragoste, dar se pare că lucrurile între cei doi s-au schimbat în ultima perioadă de timp. Showbiz-ul a fost zguduit din temelii după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora solista și omul de afeceri s-ar fi despărțit. Mai mult decât atât, apropiații cuplului au fost și cei care au oferit primele informații despre ruptura dintre ei, argumentând chiar și motivul pentru care au ajuns în această situație. 

Vestea despărțirii a uimit pe toată lumea, mai ales că în urmă cu doar câteva luni Andreea spunea că are o relație minunată cu Tiberiu Argint și că își dorește să trăiască cele mai sincere sentimente cu iubitul ei, în intimitate, departe de ochii curioșilor.

Citeste si: Împăcare surpriză la Survivor România! Doi foști concurenți sunt din nou în relații bune: „I-am zis că mi-e dor să o văd”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit?
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit?[Sursa foto: Instagram]

George Burcea, mesaj pe Instagram după despărțire dintre Andreea și Tiberiu 

Solista și partenerul ei ar fi avut parte de o perioadă mai puțin plăcută în relația lor de cuplu, factorul principal de la care au apărut discuțiile fiind problemele de comunicare. După lungi episoade de neînțelegeri, în urmă cu aproximativ o lună, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Cu

toate acestea, până la momentul actual, nu au oferit declarații oficiale despre despărțire. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o ruptură definitivă sau doar pe moment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, din nou activă în mediul online! Cum a apărut aceasta după despărțire

George Burcea, mesaj după despărțire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint
George Burcea, mesaj după despărțire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu scurt timp, George Burcea a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Ella, care în urmă cu doar câteva zile a împlinit frumoasa vârstă de cinci ani. Acesta i-a transmis pe o rețea de socializare câteva cuvinte cu mare încărcătură emoțională, drept pentru care fanii sunt de părere că postarea ar avea și un mesaj cu subînțeles pentru Andreea Bălan, fosta sa soție.

„Ella Maya, Lăptic mare, fetița lui tati, dragostea vieții mele… Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune, suntem împreună cât de des dorim și putem să o facem. Iubesc fiecare moment alături de ea și mă topesc atunci când mă strânge de față, se uită în ochii mei și îmi spune că mă iubeste, că mă adoră și că sunt cel mai bun tătic din lume.

Poate sunt…sau poate nu sunt, dar încerc să învăț să fiu… Te iubesc, Lăpticule. La mulți ani♥️?? 5 ani de Ella Maya”, a fost mesajul postat de actor pe contul său de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație! Prima imagine cu iubitul ei

George Burcea, mesaj pe Instagram după despărțire dintre Andreea și Tiberiu 
George Burcea, mesaj pe Instagram după despărțire dintre Andreea și Tiberiu [Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies