George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă? Ce spune fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub despre nunta

Cei doi tineri au reușit să îi emoționeze pe telespectatori, după ce s-au sărutat de față cu toată lumea. Ce spun cei doi despre căsătorie.

George Burcea și Viviana Sposub sunt din ce în ce mai apropiați, iar în cadrul emisiunii la care participă împreună, cei doi au oferit niște momente romantice.

George și Viviana s-au sărutat cu ocazia revederii din emisiunea în care sunt concurenți. Cei doi au fost despărțiți timp de câteva zile, timp în care Viviana a fost izolată în pădure.

În cazul în care mai exista un dubiu că fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub sunt foarte apropiați, cei doi concurenți de la emisiunea „Ferma” s-au sărutat pasional, chiar în

fața camerelor de filmat și nu au mai ținut cont de nimeni.

După acest moment, tinerii au făcut primele declarații:

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că…nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, explica Viviana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Și George Burcea a vorbit despre revenirea șatenei, declarând: „A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”.

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub despre nunta[Sursa foto: Facebook]

Invitați la o emisiune, Alexia Talavutis a dat-o de gol pe Viviana, în legătură cu relația pe care o are cu George Burcea.

„E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii”, a afirmat Alexia Talavutis. Iar Anisia Gafton a adăugat: “Se vede și se simte o conexiune, ca la telenovelă”.

George Burcea, provocat să vorbească despre o nouă nuntă

Ulterior, prietena Vivianei a mai spus: “Găsind în George un sprijin serios, a ajutat-o. Aici se întâmplă niște lucruri, sunt niște oameni închiși, nu știu ce să zic despre ce se va întâmpla după (n.r.:

la finalul show-ului «Ferma. Orășeni vs săteni»)”.

În cadrul emisiunii, George Piștereanu l-a provocat pe George Burcea să spună când se va căsători din nou:
„Îți pui pirostriile?”, l-a întrebat actorul din serialul “Vlad”, iar George Burcea a spus un “Da!” hotărât.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies