George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" și-au tatuat iubirea!

madalina si george tatuaje
Mădălina și George formează un cuplu inedit

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" vor să arate că se iubesc mai mult ca oricând. Cei doi s-au tatuat în Istanbul.

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" reușesc să surprindă de fiecare dată prin aparițiile lor. De data aceasta, cei doi au mers la un salon de tatuaje pentru a-și tatua numele celuilalt, alături de un text romantic.

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" și-au tatuat iubirea

Fanii cuplului George și Mădălina au rămas plăcut surprinși atunci când au văzut pe rețelele de socializare că cei doi porumbei s-au tatuat împreună.

George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" formează un cuplu de puțin timp, dar asta nu i-a împiedicat să-și exprime iubirea într-un mod inedit.

Citeste si: Gina Matache, despre căsnicia Deliei: "A avut bunul simț și și-a văzut de drum”

Cei doi au mers la un salon de tatuaje din Istanbul acolo unde și-au tatuat pentru totdeauna inițialele celuilat, alături de un text.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

madalina si george puterea dragostei
Mădălina și George își afișează iubirea pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Madalina]

Tinerii sunt de nedespărțit  și asta se vede din toate pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, alături de multe texte romantice.

Fanii celor doi ar vrea ca romanța să nu se termine vreodată și speră chiar la o nuntă, dar până acolo mai e cale lungă.

Momentan cei care îi urmăresc pe George și Mădălina i-au felicitat pentru alegerea de a-și tatua inițialele.

Citeste si: Andrada și Alexandru Moroșanu s-au despărțit: „Vom rămâne cei mai buni prieteni”

După ce George și Mădălina și-au oficializat relația, fosta iubită a concurentului a postat un mesaj pentru acesta.

“Eu nu îți voi plăti niciodată cu aceeași monedă, deși, poate, voi avea ocazia.

Deși, poate, vei merita. Dar am încredere că lucrurile se vor regla cumva. Unii numesc asta karma. Deci nu uita că ce oferi ți se întoarce sub o formă sau alta. Mai devreme sau mai târziu”, a scris Mona, fosta iubită a lui George.

george si madalina concurenti puterea dragostei
George și Mădălina sunt mai fericiți ca niciodată[Sursa foto: Instagram Madalina]

Deși Mona și George au format un cuplu la începutul sezonului 3, concurenta s-a decis să plece din emisiune pentru a sta cu copilul ei.

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt.

De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", a declarat George la un moment dat.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian de la Puterea dragostei a bătut-o pe Florentina: „Pur și simplu era...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies