George Simion a arătat tuturor ce declarație de avere deține. Ce sumă a obțin politicianul la nunta lui

George Simion a arătat tuturor ce declarație de avere deține. Ce sumă a obțin politicianul la nunta lui
George Simion a arătat tuturor ce declarație de avere deține. Ce sumă a obțin politicianul la nunta lui

Lunile trecute, George Simion, liderul AUR și membru al Parlamentului României, a decis să facă publică declarația sa de avere, dezvăluind că el și soția sa au optat pentru separarea bunurilor lor.

Pe lângă aceasta, George Simion a dezvăluit și suma impresionantă pe care a primit-o ca dar la nunta sa desfășurată pe data de 27 august 2022, în județul Vâlcea.

Citește și: Cine este Radu Mirică, medicul din Capitală care a căzut de la etaj. Polițiștii de la Omoruri se ocupă de caz

Ce sumă a încasat George Simion din nuntă

Conform declarației de avere publicate pe site-ul Camerei Deputaților, George Simion și soția sa, Ilinca, au primit la nunta lor care a avut loc vara trecută un dar cu adevărat impresionant. Suma respectivă se ridică la 400.000 de euro, așa cum a fost menționată în secțiunea "Cadouri, servicii sau avantaje obținute gratuit" a declarației de avere.

Familia mai deține un apartament de 44,66 metri pătrați în București, care este înregistrat pe numele soției liderului AUR, precum și un automobil fabricat în 2006.

În ceea ce privește terenurile, cei doi nu dețin astfel de proprietăți, conform declarației de avere publicate de deputat. În ceea ce privește veniturile, Ilinca Simion nu are venituri proprii, ci doar un credit ipotecar în valoare de 210.273 lei, conform aceleiași declarații de avere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce sumă a obțin politicianul la nunta lui

Deși au primit un dar în valoare de 400.000 de euro la nunta lor cu doar câteva luni în urmă, George Simion a menționat că el și soția sa au rămas cu doar suma de 15.000 de euro.

„Cât s-a strâns, cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro.

Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane. ”,  a explicat liderul AUR, în cadrul emisiunii „Fiţă cu Adiţă”.

Nunta lui George Simion și a Ilincăi a stârnit multe controverse, în special datorită caracterului său neobișnuit.

Evenimentul a fost organizat într-un mod atipic, cu aproximativ 10.000 de invitați. O altă particularitate a fost numărul impresionant de 42 de perechi de nași, un aspect cu totul neobișnuit. Cu toate acestea, povestea de dragoste a celor doi este frumoasă și plină de dorința de a deveni părinți, lucru pe care l-au exprimat în mai multe rânduri.

Citește și: Cine este Radu Mirică, medicul din Capitală care a căzut de la etaj. Polițiștii de la Omoruri se ocupă de caz

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies