Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de Minel Păpăroiu

Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de  Minel Păpăroiu
Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de Minel Păpăroiu

După nunta interpretei de muzică populară, Georgiana Lobonț a dorit să-i transmită câteva cuvinte colegei sale de breaslă.

Marcela Fota și regretatul său partener de viață, Minel Păpăroiu, și-au unit destinele pe data de 2 februarie 2019, după o relație de 13 ani. Cei doi și-au făcut numeroase planuri de viitor împreună însă, un an mai târziu, bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani din cauza unui infarct, în timp ce era în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Înainte de tragicul eveniment, Marcela Fota a avut alături toată familia și colegii de breaslă în ziua în care a făcut marele pas alături de sufletul său pereche. În acea perioadă, artista era extrem de încântată că a devenit soția lui Minel Păpăroiu, postând chiar câteva fotografii din ziua nunții alături de soțul și de fiul lor, David. Cu această ocazie, Georgiana Lobonț a hotărât să-i transmită Marcelei Fota un mesaj special, în semn de apreciere.

„Ai fost și ești superbă! Vă doresc tot ce e mai bun și mai frumos! Pupici și îmbrățișări!”, a fost mesajul pe care Georgiana Lobonț l-a transmis colegei sale de breaslă, Marcela Fota, la numai câteva zile de la nuntă.

Citește și: “Mi-am dorit nespus de mult un copil.” Marcela Fota, dezvăluiri despre relația cu noul partener de viață. Ce a spus artista despre o posibilă sarcină

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de regretatul Minel Păpăroiu[Sursa foto: Instagram]

Promisiunea Marcelei Fota pentru fiul său, după decesul lui Minel Păpăroiu

După moartea neașteptată și tragică a soțului Marcelei Fota, artista a rămas profund îndurerată. Astfel, aceasta a simțit să îi facă băiatului ei o promisiune, și anume aceea că nu își va mai reface viața amoroasă alături de un alt bărbat. 

„Nu vreau să trec peste pierderea lui.

Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a mărturisit Marcela Fota la acea vreme.

Citește și: Ce mărturisiri a făcut Gheorghe Turda despre Marcela Fota. Artistul o apreciază foarte mult pe cântăreață

Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de regretatul Minel Păpăroiu[Sursa foto: Instagram]

Cu toate astea, promisiunea de a rămâne femeie singură s-a schimbat odată cu trecerea timpului, deoarece Marcela Fota a depășit perioada cumplită după tragicul eveniment. În prezent, îndrăgita interpretă de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un milionar în vârstă de 24 de ani.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Indiferent de cât de bună ar fi inima ta.” Ce mesaj a postat Marcela Fota pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies