Gestul emoționant al unui refugiat ucrainean pentru voluntarii de la Vamă: „Mulți pleacă fără să aibă timp să mulțumească”

Gest emotionant al unui refugiat
Gest emotionant al unui refugiat, ce a scris tanarul

Ce mesaj a lăsat un tânăr ucrainean pentru românii care l-au ajutat să treacă în siguranță granița. Gestul lui a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Un bărbat din Ucraina care a fugit din calea războiului a rămas profund impresionat de ajutorul românilor care, de mai bine de o lună de zile își rup din timpul lor pentru a le da o mână de ajutor oamenilor în nevoie din țara vecină.

În ultimele săptămâni, țara a fost tranzitată de sute de mii de ucraineni. Unii au rămas în România, în timp ce alții au avut parte de ajutor din partea voluntarilor ca să tranziteze țara noastră.



Un refugiat ucrainean care a trecut prin vama Rădăuți-Prut a dorit să își exprime recunoștința pentru românii cu suflet mare.

Citeste si: Ce a pățit o refugiată din Ucraina, care a mers la un magazin din București împreună cu fiica ei de 13 ani: „Există oameni care fac așa ceva”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Refugiatul din Ucraina a apelat la un translator online pentru a scrie un mesaj:

Fără să stea pe gânduri, tânărul din Ucraina a decis să le mulțumească într-un mod inedit voluntarilor care stau la vamă zi de zi, așa că a scris un mesaj în română, cu ajutorul unui translator online:

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu un grup de români într-un magazin din Ucraina: „M-a condus până la ieșire” Vânzătoarea a făcut un gest emoţionant

Biletul scris de un refugiat
Biletul scris de un refugiat pentru romani[Sursa foto: Facebook]

„Mulțumesc pentru ajutor și simpatie! Mulți pleacă fără să aibă timp să mulțumească, dar toți ucrainenii pe care i-am întâlnit au fost foarte emoționați de bunătatea ta. În acest timp, ați făcut cu toții multe lucruri bune.

Biletul scris de un refugiat
Biletul scris de un refugiat pentru romanii cu suflet mare[Sursa foto: Facebook]


Sper ca atunci când totul se va termina și Ucraina va deveni parte a UE, țările noastre și oamenii noștri vor deveni prieteni buni.
Mulțumiri! Scris prin Google translate. Sorry.", a scris ucraineanul pe un bilet.

Gestul ucraineanului a fost făcut public pe grupul de Facebook "Uniți pentru Ucraina", chiar de către cei cărora le-a fost adresat mesajul: "Acest bilet a fost primit de colega mea (amândoi voluntari) de la un băiat din Ucraina, în vama Rădăuți-Prut. Block total. Merită citit.", a scris unul dintre voluntari, pe grupul amintit.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies