Gestul fabulos al lui Giani Kirita! O sa spui "jos palaria" in fata lui. Uite ce va face pentru niste copii nevazatori. Bravo, vulturule! VIDEO EXCLUSIV

Gestul fabulos al lui Giani Kirita! O sa spui
Gestul fabulos al lui Giani Kirita! O sa spui "jos palaria" in fata lui. Uite ce va face pentru niste copii nevazatori. Bravo, vulturule! VIDEO EXCLUSIV

Giani Kirita are o surpriza pentru cativa copii nevazatori. Fostul sportiv va face un gest nobil.

 

Giani Kirita si-a creat o reputatie de om dur, exigent, vulcanic, sincer si direct. Spune intotdeauna ceea ce gandeste, de multe ori in termeni acizi care pe unii ii deranjeaza. La Exatlon, competitia fenomen care a cucerit Romania, a fost un concurent iubit, apreciat si controversat deopotriva.

 

Ei bine, in afara de apropiatii lui, putini stiu ca in spatele fatadei de despot se ascunde o persoana sensibila si buna pe care problemele semenilor o impresioneaza.

Vrea intotdeauna sa dea o mana de ajutor, a participat mereu la actiuni caritabile, iar cand e vorba de copii defavorizati de soarta, ar face absolut orice sa le faca viata mai frumoasa.

Intrebat de jurnalistii WOWbiz.ro de proiectele pe care le are in derulare, Giani Kirita, entuziasmat, ne-a marturisit ca o actiune care-i umple deja inima de bucurie este o tabara in care va merge la toamna.

Si nu, nu este vorba despre un eveniment cu sportivi, ci despre unul cu copii nevazatori.

" Am niste proiecte, muncesc la ele toata vara. In plus, dau si licenta, ma ocup si de televiziune, am multe lucruri de facut. Cel mai mult imi doresc insa sa fac multe pentru copii. In septembrie este o tabara organizata pentru copii nevazatori si mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit ca ei vor sa-l cunoasca pe Giani Kirita.

Va dati seama ca nu am cum sa nu ma duc. Abia astept sa stau de vorba cu ei si sa le mai fac niste surprize", a spus Giani Kirita pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

E uluitor ce a păţit această femeie care a întreţinut relaţii intime în timpul sarcinii! Ce s-a întâmplat în burta ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies