Gestul făcut de George Burcea față de Viviana Sposub! Prezentatoarea TV s-a înfuriat imediat: „Nu contează ca tu ești...”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub este supărată pe iubitul ei și a mărturisit și din ce motiv! Ce a făcut George Burcea de data aceasta?

Participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a adus Vivianei Sposub un real succes, este iubită de mulți români și are o comunitate impresionantă de fani care îi urmăresc fiecare pas pe rețelele de socializare. Cu foarte multe efort și ambiție, frumoasa prezentatoare de televizune a reușit să ajungă în Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D, însă a ieșit pe locul doi, câștigătoarea acestui sezon fiind Roxana Erdei.

Citeste si: Viviana Sposub, în doliu înainte de marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Abia acum s-a aflat: „Avem un necaz în familie”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Captură KANAL D]

De ce este Viviana Sposub supărată pe George Burcea?

Chiar și așa, Viviana Sposub știe să își pună în valoare talentele și nu renunță atât de ușor, dat fiind faptul că de acum va prezenta matinalul de la Kanal D, „Dimineața cu noi”, împreună cu Bursucu și George Tanase.

Succesul în cariera sa l-a sărbătorit, în mod evident, cu iubitul ei, George Burcea, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ei bine, în urmă cu doar o zi, Viviana Sposub și-a anunțat fanii de pe Instagram că este foarte supărată pe partenerul ei de viață, asta pentru că de Valentine's Day nu i-a cumpărat nimic. Mai mult decât atât, actorul i-a spus acesteia că nu avea cum să îi ofere un cadou de 14 februarie deoarece era și ziua lui, căci îl cheamă și Valentin.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Viviana Sposub: „Am fost supărată că nu mi-a luat nimic de Valentine's Day.”

George Burcea: „A fost ziua mea. Sunt Valentin!”

Viviana Sposub: „Nu contează că tu ești Valentin, Valentine's Day este despre mine! Dar până la urmă, mi-a făcut surpriză și m-a adus la restaurant.”

Citeste si: Viviana Sposub își dorește un copil! Vedeta este pregătită pentru un nou pas important în viața ei:„Abia aștept să fiu mamă!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D

Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase vor prezenta matinalul „Dimineața cu noi”, difuzat doar pe Kanal D de luni până vineri de la ora 08:00! Energia, voia bună, umorul din belșug, dar și informațiile zilei vor fi tratate de cei trei prezentatori într-o manieră inedită, special pregătită pentru telespectatorii Kanal D.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună.

Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de energia noastră. Abia aștept să dăm startul distracției la Kanal D!” , a spus Viviana Sposub.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce brand celebru a ales iubita lui Burcea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies