Gestul socant al sotului Ilenei Ciuculete! Cornel Gales si-a pus poza pe mormantul artistei! A vrut sa fie langa ea, pe cruce!

Gestul socant al sotului Ilenei Ciuculete! Cornel Gales si-a pus poza pe mormantul artistei! A vrut sa fie langa ea, pe cruce!
Gestul socant al sotului Ilenei Ciuculete! Cornel Gales si-a pus poza pe mormantul artistei! A vrut sa fie langa ea, pe cruce!

Cantareata a murit in urma cu aproape trei saptamani din cauza unei ciroze hepatice care a avansat galopant.

Regretata artista Ileana Ciuculete s-a stins langa sotul ei, sufletul pereche care i-a fost alaturi 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut intr-un taxi pe care l-au impartit pentru ca nu au mai gasit altul, iar de atunci drumul lor a fost comun. S-au iubit, au suferit, au construit si au fost nedespartiti pana in momentul in care cantareata in varsta de 65 de ani a inchis ochii pentru totdeauna.

Dragostea lui Gales dainuie insa si dupa moarte, dovezile de iubire pentru femeia vietii lui necontenind sa apara. Barbatul s-a tinut de cuvant si i-a dus in fiecare zi, la mormant, un buchet superb de trandafiri rosii. Duminica trecuta s-a intrecut pe sine si i-a lasat un aranjament floral de dimensiuni mari care a atras atentia tuturor.

Un alt element de la locul de veci a starnit insa numeroase controverse.

Dorindu-si sa fie langa sotia lui in permanenta, Gales a pus o imagine cu el si cu Ileana Ciuculete pe cruce, chiar langa poza care o infatiseaza pe solista. Fotografia romantica ii arata pe indragostiti fericiti, zambetul vedetei nemaiavand nevoie de vreo explicatie.

Vezi fotografia in galeria foto.

Sursa: wowbiz.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Casa Ilenei Ciuculete: iata coltul ei secret unde se ruga si despre care nu vorbea niciodata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies