Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile! „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile! „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?
Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile! „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Mama Geta are o relație specială cu fiica sa, Getuța, dar și cu viitoarea noră.

Mama Geta este o femeie împlinită pentru că are 4 copii frumoși, care s-au realizat pe puterile lor și au ajuns la stadiul în care fiecare se așază la casa lui. Culiță Sterp este logodit cu Daniela Iliescu, femeia care i-a dăruit un băiețel, pe Milan. Ileana Sterp are la rândul său o familie frumoasă, alături de soț și cei doi copii, iar Getuța s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu și așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

În ceea ce-l privește pe Iancu, mezinul familiei, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Denisa Coțolan, tânăra care urmează să îi devină soție.

Mama Geta are o relație apropiată cu Denisa, pe care o laudă ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Geta Sterp nu renunță la treburile casnice, chiar dacă este însărcinată! Ce activități face tânăra graviduță?„Astăzi sunt la bucătărie. Avem mulți oameni la adunat de prune, ca să facem vin ars.”

Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?
Mama Geta [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ileana Sterp, impresionată de gestul făcut de fiica sa, Carla: „Copiii n-au nevoie de multe jucării, ei se adaptează la orice. Cel mai important este să fim noi alături de ei.”

Geta Sterp și Denisa Coțolan, ajutoare de nădejde pentru mama Geta

Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?
Geta Sterp și Denisa Coțolan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cadrul unui video postat pe pagina sa de TikTok, Geta Sterp apare alături de viitoarea cumnată. Cele două fete se înțeleg de minune, iar mama Geta este mândră tare, pentru că are atât o fiică extrem de harnică, cât și o noră implicată în treburile gospodărești.

Mama Geta le-a lăudat în egală măsură, atât pe Getuța, cât și pe Denisa, spunând despre cele două că sunt două fete harnice și frumoase.

Mama Geta: Bună ziua, fetele mele frumoase și harnice!

Geta Sterp: Bună ziua, dragă!

Denisa Coțolan: Bună ziua!

Mama Geta: Ce faceți aici? Waw, ce bine arată!

Geta Sterp: Uite facem zacuscă, eu cu Deni.

Denisa Coțolan: Și cu dumneavoastră.

Mama Geta: Da? Pentru câte familii faceți zacuscă aici în ditamai ceaunul?

Geta Sterp: Pentru vreo 3. Vezi ce fete harnice ai? Care e mai harnică, fata sau nora?

Mama Geta: Amândouă la fel.

Și frumoase și harnice, la fel.”, a fost dialogul purtat între mama Geta, Denisa și Getuța.  

@geta.sterp Buna tuturor! Haideti la zacuscăăă! 😍 @Denisa Coțolan ♬ sunet original- Geta Sterp



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul Ancăi Țurcașiu în ceea ce privește sportul? „Este vorba despre disciplina de a face în fiecare zi ceva bun pentru corpul tău. Te ajută să ai mobilitate, să ai ținută!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies