Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”

Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”
Geta Sterp, momente de melancolie în curtea vecinilor. Ce a găsit tânăra în timp ce se întorcea de la biserică. “Ce repede trece viața... nici nu realizăm.”

Geta Sterp a postat câteva fotografii din curtea vecinilor, alături de un mesaj emoționant legat de locul de lângă casa ei.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, mereu activă pe rețelele de socializare, nu ratează niciun moment din viața ei pe care să-l împartă cu toți cei din mediul online. Este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, așa cum a obișnuit deja, iar până și cele mai mici lucruri devin o adevărată poveste atunci când alege să vorbească despre ele. De această dată, în prima zi de toamnă, în timp ce se întorcea de la biserică, Geta a intrat în curtea vecinilor pentru a mânca niște struguri și s-a așezat pe scările casei.

Își amintește cu nostalgie de cei care au locuit acolo, doi bătrânei simpatici, așa cum îi descrie ea, și își mai amintește că ea și sora ei, Ileana, le aduceau de mâncare și îi ajutau să se deplaseze prin curte. 

“Bine ai venit, SEPTEMBRIE! Astăzi, după biserică, am intrat în curtea vecinilor de peste drum, m-am așezat și am mâncat niște struguri. Casa este părăsită, pentru că ei au murit, de bătrânețe…Erau doi bătrânei simpatici.

El a murit primul, dar nici ea nu era prea bine. Când era la neputința, eu și sora mea îi duceam mâncare, îi tăiam unghiile, o ajutam să se poarte de colo, colo, dar la câțiva ani după soțul ei, a murit și ea.”, a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Geta Sterp, momente de melancolie pe pragul casei vecinilor

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Geta Sterp nu renunță la treburile casnice, chiar dacă este însărcinată! Ce activități face tânăra graviduță?„Astăzi sunt la bucătărie. Avem mulți oameni la adunat de prune, ca să facem vin ars!”

Geta Sterp a făcut câteva fotografii pe pragul casei, acolo unde stătea adresa la povești cu bătrânica din vecini, fiind încercată de un sentiment de melancolie, așa după cum chiar ea a spus, văzând că totul este pustiu. Tot ce a mai rămas sunt doar câteva pisici, pe care ea le hrănește, iar toate imaginile de alături o fac să realizeze cât de repede trece viața și cum, peste câteva luni, ea va deveni, la rândul ei, mamă, conștientizând cât de repede a trecut timpul. 

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

“Astăzi, m-am așezat pe pragul casei, unde adesea stăteam cu ea la povești și m-a luat un sentiment de melancolie, de tristețe, văzând totul pustiu, doar câțiva pisici care se mai plimbă prin curte, deoarece le mai punem noi mâncare. Ce repede trece viața… nici nu realizăm. Totodată, peste câteva luni, o să am eu un puișor mic. Parcă nu îmi vine a crede.”, a mai spus sora lui Culiță Sterp.

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies