Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare:
Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

Deși este însărcinată, satena nu lasă deloc treaba în gospodărie.

Geta Sterp este o adevărată gospodină, indiferent de vreme, iar chiar și acum când este însărcinată, aceasta își continuă treaba, fără nicio problemă. Deși a primit câteva recomandări de la medic, aceasta continuă, însă a ales să renunțe la lucrurile prea grele pentru ea.

Ce recomandări a primit Geta Sterp, de la medic

Citește și: Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

geta sterp instagram
Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

În cursul zilei de ieri, Geta Sterp a postat pe pagina sa de Instagram, două filmulețe pe Instagram, la Story, acolo unde preciza că și vecinii o atenționează să mai lase treaba, la cât de multă face, încă. Cu toate acestea, face ce face și tot nu reușește măcar puțin să stea în pat, după-amiază, așa cum își propusese de atâtea ori.

În fiecare zi, mă gândesc așa în gândul meu... mă, astăzi o s-o las mai moale, la amiază mă pun un pic în pat... văd eu ce fac, așa mai pe lejereală și când mă gândesc, fix atunci nu am timp nici să respir și mă întreabă vecinii: „Mai poți? Vai... uită-te cu bebelușul, cât ai burtica, mai las-o și tu mai ușor!”, și când mă gândesc c-o las mai ușor, taman atunci am multe de rezolvat...

Într-un fel, e bine, pentru că și medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare, bine... să nu exagerez. Totuși, sunt bucuroasă că am lăsat-o mai moale cu efortul, cu ridicatul, cu ce era mai greu, dar așa de mișcat... mă mișc non-stop. Sper să dea Domnul să am o naștere ușoară, pentru că n-am stat deloc în sarcina asta. ”, a menționat acestea, în Story-urile postate pe pagina sa de Instagram.

geta sterp sarcina
Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, îngerul care i-a redat lui Alin Oprea puterea de a iubi din nou. Mesajul artistului pentru soția sa: ”Mi-a dat un nou sens și care m-a făcut să văd viața cu alți ochi”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies