Geta Sterp, retrospectivă a adolescenței. Ce fotografii a găsit fiica mamei Geta: „Și la oi eram fashion.”

Geta Sterp, retrospectivă a adolescenței. Ce fotografii a găsit fiica mamei Geta: „Și la oi eram fashion.”
Geta Sterp, retrospectivă a adolescenței. Ce fotografii a găsit fiica mamei Geta: „Și la oi eram fashion.”

Fotografiile care i-au amintit Getei Sterp de perioada adolescenței.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii săi momente din viața de familie sau activitățile pe care le desfășoară alături de mama ei. Familia Sterp este foarte iubită și îndrăgită de către internauți, datorită devotamentului și faptului că sunt extremi de muncitori. Geta Sterp, cea mai mică dintre frații mamei Geta, a ales să rămână aproape de casă și să o ajute pe mama ei la toate treburile care țin de stâna de oi.

Îmbină de fiecare dată munca grea cu viața personală și se arată urmăritorilor ei exact așa cum este, fapt pentru care este apreciată și iubită.

Ce a observat Geta Sterp în fotografiile găsite din adolescență cu ea

Citește și: Geta Sterp, surprinsă cu un buchet de flori! Cine este bărbatul care a venit să i le aducă: „Dacă aș avea sănătate câte flori mi-a adus Sebi, cred că aș fi nemuritoare.”

Geta și Ileana Sterp
Geta și Ileana Sterp[Sursa foto: Captură InstaStory]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Iancu Sterp lămurește zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de iubita sa, Denisa Coțolan: „Am făcut un vlog atunci în care am spus că ne-am despărțit și am explicat de ce.”

Geta a găsit câteva fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare și care i-au amintit de perioada adolescenței, atunci când se afla cu sora ei mai mare, Ileana,

pe câmp cu oile. Aceasta a ținut să remarce faptul că încă de atunci avea stil și își dorea să îmbine  frumos hainele între ele, chiar dacă tot ce făcea era să stea pe camp cu animalele. A primit până acum și comentarii răutăcioase și au fost și internauți care i-au spus să rămână la activitatea ei de la stână, ba mai mult, că ar fi uitat de unde a plecat, iar acum se dă mare influencer.
Geta a fost de fiecare dată simplă și s-a arătat întregii comunități exact așa cum este, cu bune și cu rele, iar tot ce a obținut până acum a fost din muncă proprie, în ciuda greutăților prin care a trecut chiar și ea.  “Tinerețe, mândră floare! Sper că observați faptul că și la oi eram fashion, eram asortată, geacă la fel ca pantalonii. Și unii mai spuneți: “rămâi la oile tale”, dar se poate observa că și la oi aveam și am STIL.
Pupici. Ai uitat de unde ai plecat, iar acum te dai mare INFLUENCER.”,
a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Captură InstaStory]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Iancu Sterp lămurește zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de iubita sa, Denisa Coțolan: „Am făcut un vlog atunci în care am spus că ne-am despărțit și am explicat de ce.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies