Geta Sterp, veste neașteptată la puțin timp după nuntă. „ Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața”

Geta Sterp, veste neașteptată la puțin timp după nuntă. „ Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața”
Geta Sterp, veste neașteptată la puțin timp după nuntă. „ Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața”

Viața Getei Sterp s-a schimbat considerabil după ce mezina familiei s-a așezat la casa ei.

Geta Sterp s-a măritat de curând cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Familia Sterp este o familie simplă, crescută la țară, care se ocupă cu treburile gospodărești și cu îngrijitul oilor, o lungă perioadă câștigându-și existența doar din comercializarea produselor din lapte de oaie.

Atât Culiță, cât și frații săi, și-au petrecut copilăria la țară, sub atenta supraveghere a mamei Geta. Copiii familiei Sterp s-au ocupat cu toții de afacerea cu lapte de oaie a familiei.

Geta Sterp, mezina familiei, a fost poate cea mai atașată de meleagurile natale și de îngrijirea oilor.

După ce s-a măritat, însă, viața Getei Sterp s-a schimbat cu desăvârșire. Pentru a putea fi împreună cu alesul inimii sale, sora lui Culiță, trebuie să lase în spate locurile natale. Tânăra urmează să se angajeze la firma pe care o deține soțul ei, așa că viața pe care a dus-o până acum, la fermă, ar putea rămâne doar o frumoasă amintire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Geta Sterp s-a întors la locurile natale

Citește si: Geta Sterp și-a schimbat look-ul după nuntă. Cum a reacționat Sebastian Crăciunescu când a văzut-o

Înainte să-și unească destinele cu alesul inimii sale, Geta Sterp s-a confesat în fața fanilor ei despre o durere apăsătoare care îi stă pe suflet.

Tânăra le-a povestit urmăritorilor că deși este fericită că face pasul cel mare, are o durere în suflet provocată de faptul că trebuie să renunțe la mersul cu oile și să se angajeze la firma soțului ei pentru a putea fi aproape de familia pe care tocmai și-a întemeiat-o.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Acum, la câteva săptămâni de la fericitul eveniment, Geta a avut parte de o bucurie fără margini, pe care nu a putut să nu o împărtășească și cu urmăritorii săi, în cadrul unui nou vlog.

 „Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt.

Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(...) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv ”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies