Geta Voinea, sfaturi pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului! „Să nu te coste mai mult după. Ai foarte mare grijă.”

Geta Voinea, sfaturi pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului! „Să nu te coste mai mult după. Ai foarte mare grijă.”
Geta Voinea, sfaturi pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului! „Să nu te coste mai mult după. Ai foarte mare grijă.”

Hairtstylista a oferit sfaturi utile pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului.

Geta Voinea este una dintre cele mai de succes harstyliste de la noi din țară, care se află de mulți ani în această industrie, timp în care a reușit să își deschidă mai multe saloane și chiar să predea cursuri în acel domeniu, reprezentând un exemplu și un model pentru femeile care vor să urmeze această meserie.

Mai mult decât atât, Geta Voinea este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde își prezintă lucrările și oferă sfaturi utile despre îngrijirea părului.

De data aceasta, hairstylista a vorbit despre cât de important este să verifici cum îți să înainte de a face o schimbare radicală în privința culorii părului.

Citește și: Ce spune Geta Voinea despre contribuția cu bani a bărbaților din familie. “Dacă ai fi rămas singur, ai fi avut nevoie de femeie în casă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Geta Voinea, sfaturi pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Geta Voinea, despre banii într-o familie! Cum și-a gestionat femeia de afaceri finanțele în căsniciile anterioare: „Chiar dacă eu aveam și el nu avea, când este dragoste, nu mai contează nimic.”

Cum să verifici dacă îți stă bine înainte să îți schimbi culoarea părului?

Geta Voinea, sfaturi pentru femeile care vor să își schimbe culoarea părului
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

Geta Voinea le sfătuiește pe doamnele și domnișoarele care vor să facă o astfel de schimbare radicală, să verifice prin intermediul unei peruci.

Mai mult decât atât, când alegem să ne schimbăm culoarea părului, Geta Voinea ne sfătuiește să fim atente și la garderobă, dar și la machiaj, pentru că există posibilitatea ca acestea să nu se mai potrivească.

Draga mea, ai grijă foarte mare dacă vrei să faci o schimbare din asta radicală. Mă refer la păr. Dacă vrei să te tunzi sau să te vopsești, să alegi o culoare, cine știe ce culoare vrei să-ți faci, important este un lucru.

Mergi într-un magazin, caută peruci, mai multe lungimi, cu breton, fără breton și contează foarte mult. Ai mare, foarte mare grijă. Nu este suficient dacă ai schimbat culoarea, să ajungi să îți faci și curățenie prin garderobă, prin trusa te de machiaj, pentru că modifică în totalitate aceste lucruri. Sfatul meu este să ai grijă ce-ți alegi, ca să nu te coste mai mult după
.”, a declarat Geta Voinea.

@geta.voinea Nu schimba coafura dupa cum bate vantul #foryou #hairstyle #foryoupage #loveyourhair #allabouthair ♬ original sound- getavoinea



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Brigitte Pastramă. “Am reușit să acceptăm faptul că nu suntem perfecți”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies