Gheara diavolului previne ciroza şi ateroscleroza, vindeca reumatismul şi diminueaza durerile menstruale!

Gheara diavolului previne ciroza şi ateroscleroza, vindeca reumatismul şi diminueaza durerile menstruale!
Gheara diavolului previne ciroza şi ateroscleroza, vindeca reumatismul şi diminueaza durerile menstruale!

Ocolita din cauza numelui inspaimantator, aceasta planta s-a dovedit a fi un remediu eficient in tratarea si prevenirea afectiunilor de tot felul.

Originara din sud-estul Africii, gheara diavolului a fost folosita de mii de ani la tratarea articulatiilor blocate de reumatism, la alungarea durerilor de cap si a nevralgiilor si la reglarea nivelului de glicemie.

Denumirea sa provine de la fructul neobisnuit, care este acoperit de o coaja lemnoasa cu doi spini lungi si de doua randuri de tepi, care arata ca o gheara in miniatura. In medicina se folosesc de la planta, cu preponderenta, tuberculii, partea umflata a radacinii, din care se extrag substantele antiinflamatoare, care ulterior ajung in compozitia medicamentelor, a gelurilor si a cremelor.

Cel mai indicat mod de administrare a plantei sunt capsulele.

Previne ateroscleroza si ciroza- Tratamentul cu capsule de gheara diavolului poate preveni ateroscleroza, daca este administrat intr-o cura de o luna si jumatate. Datorita efectului sau antioxidant ajuta la preintampinarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor de sange.
Persoanele care sufera de afectiuni grave ale ficatului, precum hepatita B sau C pot fi prevenite fara probleme cu un astfel de tratament.

Administrarea a patru capsule pe zi din aceasta planta, timp de doua luni, incetineste procesele de distrugere a celulelor hepatice si previne ciroza.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Calmeaza durerile menstruale- Femeile cu dureri menstruale isi pot gasi un aliat de nadejde in aceasta planta, deoarece contine doua substante care au o puternica actiune antiinflamatoare, antispastica si sedativa.

Luand zilnic patru capsule, in timpul menstrelor, puteti sa combateti crampele abdominale, durerile de ovare sau de cap.

Alunga afect iunile articulare- O serie de studii clinice au demonstrat importanta ghearei diavolului prin descoperirea, in compozitia plantei, a substantelor cu rol antiinflamator si antinevralgic. Pacientii supusi testelor sufereau de osteoartrita, reumatism si de alte afectiuni articulare, iar in urma tratamentelor au prezentat imbunatatiri la nivelul muscular si osteoarticular, durerile disparand definitiv.

S-a mai demonstrat si faptul ca planta are un puternic efect antioxidant, care incetineste sau chiar stopeaza, in unele cazuri, procesele degenerative de la nivelul articulatiilor.

Alunga durerile de dinti- Gheara diavolului este eficienta si in alungarea durerilor de dinti. La nevoie, se ingereaza patru-sase pastile pe zi, dar nu mai mult de cinci zile consecutive. Acestea se pot administra ca antiinflamator si dupa extractiile dentare sau dupa tratamentele stomatologice, iar pe langa combaterea durerii, ajuta si la intarirea smaltului, prevenind astfel aparitia cariilor.

Trateaza balonarea- Tulburarile procesului de digestie, precum indigestia, dispepsia sau balonarile pot fi tratate cu succes cu ajutorul acestei plante. Odata ingerate capsulele cu extract, acestea stimuleaza cantitatea de sucuri gastrice si de bila secretata si imbunatatesc miscarile tubului digestiv. In acest sens se recomanda cate o capsula cu 15 minute inainte de mesele principale.

Regleaza nivelul de zahar din sange- Bolnavii de diabet pot urma si ei un tratament, la recomandarea medicului specialist, deoarece planta ii va ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si la stimularea secretiei endocrine

si exocrine a pancreasului.
Sursa: www.dcnews.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies