Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital

Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital
Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital

Ce s-a întâmplat cu criminalul din Caracal, la cinci luni după ce a fost arestat.

La cinci luni de când a fost ridicat de către polițiști, cu suspiciunea că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a ajuns la spital.

„Monstrul din Caracal”, așa cum a fost numit de către presă imediat după ce au ieșit la iveală faptele sale odioase, se află sub supraveghere medicală.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani azucă stări de rău în celula sa și a cerut să fie dus pentru a fi supus unor investigații medicale.

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie și, într-un final, ”monstrul de la Caracal” a fost investigat și de un diabetolog.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă, depistat cu o boală gravă în spatele gratiilor! Ce îi fac medicii

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit în amănunt cum el și complicele lui au violat-o pe Luiza! Detalii șocante

Citeste si: Detalii cutremurătoare! Cum a fost de fapt violată Luiza de Dincă și complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului.

Ce a scris Gheorghe Dincă pe un carnețel găsit de anchetatori

Gheorghe Dincă ar fi scris mai multe gânduri pe un carnețel, care a fost descoperit ulterior de anchetatori în casa lui. Carnetul ar fi fost descoperit în locuința lui Gheorghe Dincă, la momentul în care anchetatorii au demarat căutările pentru a găsi probe.

Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”, „Dacă mă enervez nu contează cât

ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”, sunt câteva dintre notițele lui Gheorghe Dincă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gheorghe Dincă a povestit în amănunt cum el și complicele lui au violat-o pe Luiza! Detalii șocante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies