Gheorghe Gheorghiu se însoară! Cine este femeia de care s-a îndrăgostit

gheorghe gheorghiu se insoara
Gheorghe Gheorghiu și-a găsit iubirea vieții sale

Gheorghe Gheorghiu spune "ADIO" burlăciei la 66 de ani! Cu cine se însoară îndrăgitul artist din România, care locuiește în America de ani buni!

Gheorghe Gheorghiu rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Fanele care îl apreciază de la începutul cariere vor rămâne totuși cu buza umflată, artistul se însoară pentru a doua oară. Felicitări!

Gheorghe Gheorghiu se însoară

Gheorghe Gheorghiu este din nou fericit pe plan personal și poate spune că are tot ceea ce și-ar putea dori un bărbat. Recent, artistul i-a oferit femeii pe care o iubește...inelul

de logodnă!

Citeste si: Alexandra Diaconescu și-a ascuns sarcina timp de 8 luni! Ce a declarat vedeta

Vestea că artistul Gheorghe Gheorghiu se însoară a surprins pe toată lumea. Nimeni nu știa că binecunoscutul cântăreț este îndrăgostit și mai ales, că urmează să renunțe la burlăcie la frumoasa vârstă de 66 de ani.

Gheorghe Gheorghiu nu a vrut să iasă prea mult în evidență cu această nouă relație, de aceea și surprinderea tuturor la aflarea neașteptatei vești. 

gheorghe gheorghiu adio burlacie
Gheorghe Gheorghiu are o fiică ce îi seamănă leit[Sursa foto: Instagram Gheorghe Gheorghiu]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gabriela Băncescu, căci așa o cheamă pe viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, a fost luată prin surprindere de iubitul ei chiar în seara de Ajuns. Cântărețul i-a oferit iubitei lui un inel cu diamant și a cerut-o în căsătorie. Ce bucurie!

Citeste si: Cati de la "Insula Iubirii" se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Viitoare soție a lui Gheorghe Gheorghiu locuiește în America și de aceea, fanii artistului nu au fost chiar la curent cu statusul cântărețului.

Cererea în căsătorie a avut loc în prezența unor prieteni apropiați, iar iubita lui Gheorghe Gheorghiu a spus fără să se gândească un mare "DA".

Cu cine s-a mai iubit Gheorghe Gheorghiu

Cea mai cunoscută relație a lui Gheorghe Gheorghiu a fost cea din 1999 cu Anca Țurcașiu. Cei doi nu au reușit însă niciodată să ajungă în fața altarului. 

gheorghe gheorghiu se insoara a doua oara
Gheorghe Gheorghiu se însoară la 66 de ani[Sursa foto: Instagram Gheorghe Gheorghiu]

Din căsătoria cu Camelia, Gheorghe Gheorghiu a avut o fiică, pe Andra Ștefania Gheorghiu. Tânăra locuiește în America cu mama sa și are o afacere cu pălării.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu a absolvit Masterul în Arta Comunicării și Tehnologiei Avansate și are un job foarte bine plătit în San Jose.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Diana Enciu este gravidă! Vedeta a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies