Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”
Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Gheorghe Turda a vorbit cu lacrimi în ochi despre soția lui care a trecut la ceruri, în urma bolii cu care s-a confruntat.

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți interpreți de muzică populară, are decenii de activitate pe scenele din România, acolo unde bucură de fiecare dată sufletele celor care îl ascultă. Este prezent în emisiunile televizate, dar și la evenimentele la care este invitat, și își duce de fiecare dată cu mândrie cântecul și costumul popular mai departe.

Gheorghe Turda, în lacrimi atunci când vorbește de soția decedată

Citește și: Gheorghe Turda se menține în formă la 76 de ani! Artistul se ocupă de treburile gospodărești! „Eu sunt foarte ordonat. Știu să îmi gătesc cu mâna mea, știu să fac curat în casa mea.”

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă.”

Gheorghe Turda este iubit și apreciat și este extrem de fericit deoarece viața la înzestrat cu această binecuvântare, iar acesta se bucură de familia sa, de copii și de nepoții pe care îi are, însă nu-și poate lua niciodată gândul de la soția lui, care a trecut la ceruri în urmă cu mai bine de un deceniu. Invitat în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, acesta a vorbit cu lacrimi în ochi despre cum era partenera lui de viață și despre faptul că nu a întâlnit o altă femeie care să fie ca

ea. Îi mulțumește pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la ea și modul în care a crescut copiii, dar și pe cei doi nepoți născuți înainte ca ea să meargă la ceruri. Artistul a mărturisit că înainte să moară soția lui, aceasta i-a transmis să aibă grijă de familie, de nepoți, și să nu își bată joc de comoara emoțională pe care au adunat-o în timpul căsniciei. 
„Nu se poate înlocui cu nimeni. (Nr. Soția lui). Nu se poate înlocui. Ca doamna nu a fost o altă femeie mai corectă și mai atașată față de familia mea. Buna creștere pe care a dăruit-o fetelor, acum nepoților. Nu a reușit să-și cunoască toți nepoții, decât nepoata și al doilea nepot. Viața își urmează cursul, nu ai voie să ratezi ce ai câștigat odată în viață. (Nr. Sfaturile oferite).
Să țin la familie așa cum țin la viață, să am grijă de nepoți, iar tot ce am clădit împreună, să nu-mi bat joc de tot ce am adunat. Nu valoric important, sentimental. Să iubesc pe nepoți și pe dușmani chiar. “Tu nu vezi că-ți dușmani ai?” Și ea a avut.”,
a spus Gheorghe Turda în lacrimi.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies