Ghete pentru fete – pe care să le alegi? Sfaturi pentru părinți!

Ghete pentru fete – pe care să le alegi? Sfaturi pentru părinți!
Ghete pentru fete – pe care să le alegi? Sfaturi pentru părinți!

Modelele de ghete fete trebuie să îndeplinească o mulțime de sarcini - printre altele, să îi păstreze micuței tale picioare uscate și calde în timpul distracției pe zăpadă și să o protejeze de alunecare și cădere.

Află din ce material ar trebui să fie fabricate acestea și ce alte recomandări oferă specialiștii.

Cum se alege mărimea ghetelor pentru fete?

Una dintre greșelile de bază pe care părinții le fac atunci când cumpără ghete fete este să aleagă încălțăminte prea mare. Presupui că pantofii trebuie să reziste câteva luni și, în plus, se poartă peste șosete și ciorapi groși, așa că ar trebui să fie ceva mai mult spațiu în interior decât de obicei.

Cu toate acestea, ortopezii subliniază de ani de zile că încălțămintea prea mare are un impact negativ asupra confortului copilului și are un impact negativ asupra dezvoltării piciorului. Deci, dacă te întrebi cât de mari ar trebui să fie ghetele, răspunsul este: branțul trebuie să fie doar cu 5-7 mm mai mare decât piciorul.

Pentru a alege dimensiunea potrivită a unei perechi de ghete fete, cel mai bine este să îi ceri micuței să-și pună piciorul pe o bucată de hârtie și să conturezi piciorul. Următorul pas este să compari dimensiunile desenului cu branțul pantofului - dacă branțul este mai mare cu aproximativ 5-6 mm, atunci pantoful are dimensiunea potrivită.

Dacă intenționezi să cumperi online încălțămintea( ceea ce este recomandat datorită economiilor mari), poți comanda fie câteva perechi și returna unele dintre ele, fie poți verifica tabelul de mărimi și alege mărimea dorită.

Atenție! Cele mai recente cercetări arată că, din cauza terminațiilor nervoase complet subdezvoltate, cei mici nu pot determina cu precizie dacă o încălțăminte are mărimea potrivită - întrebarea adresată copil de doi ani dacă pantoful este bun, nu are mult sens.

Dacă vrei să te asiguri în plus că pantofii sunt de mărimea potrivită, pune piciorul pe talpă - ar trebui să difere cu aproximativ 1,5 cm.

Din ce material ar trebui să fie fabricate ghetele pentru fete?

Ghetele pentru fete trebuie să protejeze picioarele de frig și umezeală. La ce să fii atent pentru ca încălțămintea să îndeplinească aceste condiții? În primul rând, reține că astfel de ghete dama – indiferent că sunt modele de iarnă sau poate o încălțăminte cu aspect mai sportiv, trebuie să fie rezistente la condiții cu adevărat grele – noroi, ploaie, îngheț și zăpadă.

Pielea și un material textil de foarte bună calitate vor fi perfecte. De asemenea, trebuie să acorzi atenție interiorului - ar trebui să aibă inserții din piele care să absoarbă umezeala și să ofere fetiței cel mai înalt confort.

Cu fiecare an care trece, părinții trebuie să caute modele de ghete fete care să corespundă ultimelor tendințe și preferințe ale celei mici, pentru ca aceasta să le poarte întotdeauna cu grijă și, cel mai important, este necesar să nu se facă nici un compromis când vine vorba despre calitatea încălțămintei alese.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies