Ghid de “buna purtare” la BAC! Uite ce bijuterii este recomandat sa porti

Ghid de “buna purtare” la BAC! Uite ce bijuterii este recomandat sa porti
Ghid de “buna purtare” la BAC! Uite ce bijuterii este recomandat sa porti

Suntem in plina perioada de examene – liceeni care dau Bacalaureatul, studenti care acum se pregatesc de inchiderea anului universitar. Emotii? Din plin! Toate alimentate de dorinta de trece cu bine examenul si de a “pica” pe subiectul preferat. Iar la toate acestea se mai adauga un element: efortul de a lasa o impresie buna – ce tinuta sa alegi asa incat sa nu atragi, in mod negativ, atentia profesorilor.

Oricat de vesel sau de traznit iti place sa te imbraci in viata de zi cu zi, la un examen nu strica putina decenta. Asta nu inseamna sa adopti o tinuta plictisitoare sau foarte sobra! Ci sa ai un look decent, casual chic.

ASA NU! E adevarat ca, de multe ori, holurile scolilor se transforma parca intr-un “podium” de moda, in care fiecare incearca sa se remarce.

Insa stilul si bunul gust nu se traduc intotdeauna prin extravaganta! Nu purta multe bratari la o mana – nu doar ca zgomontul pe care il fac te va distrage, dar ii va deranja si pe cei de langa tine. Lasa bijuteriile opulente pentru serile de distractie care te asteapta dupa ce termini examenele! Adica, uita de coliere statement, cercei candelabru si bijuterii multicolore.

ASA DA! Daca am stabilit ce e bine sa nu porti, hai sa vedem pe ce accesorii sa mizezi.

Asadar, opteaza pentru culori naturale si pentru accesorii finute, delicate.  Atelierele Crystal Fashion, branding partener Swarovski, iti pun la dispozitie o oferta extrem de varianta de bijuterii realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI ELEMENTS, asa incat sa gasesti piesa perfecta care sa-ti completeze outfit-ul. In plus, te ajuta cu cateva sfaturi de care e bine sa tii cont. Doar vin din partea unor experti in materie de bijuterii!

1.

Less is more. Poarta doar una sau doua piese de bijuterii – un lantisor cu pandantiv si o pereche de cercei, sau un pandativ si o bratara. Cel mai bine este sa te orientezi catre seturi de bijuterii, o varianta mai eleganta. Cum spuneam, acum nu e momentul sa epatezi! (Sugestiile Crystal Fashion: Set Star; Set Pear; Set Tripple Xilion.)

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

2.

Alege cercei clasici, mici, cu surub.
Moda si trendurile se schimba in fiecare an. Dar cerceii mici, cu surub, nu se demodeaza niciodata. Si asta pentru ca pot fi purtati la absolut orice fel de tinuta, pentru ca sunt eleganti, feminini, si pentru ca sunt disponibili intr-o mare varietate de modele, asa incat sa poti gasi, totusi, un model unic.(Sugestiile Crystal Fashion: Cercei Rivoli; Cercei Bow Tie; Cercei Flower; Cercei Chaton Flower; Cercei Chanton Ball.)


3. Poarta un pandantiv norocos. Chiar daca nu e cazul sa porti coliere ample, poti in schimb alege un lantisor cu un pandantiv delicat (nu unul mare!). Se spune ca fluturii aduc noroc si sporesc creativitatea, asa ca alege un pandantiv cu un fluture stilizat daca vrei sa ai succes la examen. Sau...

un trifoi cu patru foi (sugestiile Crystal Fashion: Pandant Butterfly; Pandant Heart Clover; Pandant Chaton Clover).


Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

4.

Invioreaza-ti tinuta cu o pata de culoare. Daca vrei sa-ti “inviorezi” un pic tinuta, atunci poti adauga o pata de culoare. Bratarile din piele sunt ideale deoarece sunt tineresti, moderne, fara a fi exagerate. In plus, gasesti modele din piele vopsita, asa incat sa le poti asorta la tinuta pe care o porti. Sau alege o bratara finuta, cu doar cateva pietre Swarovski prinse pe lant. (Sugestiile Crystal Fashion: Bratara Star; Bratara Multi Rivoli; Bratara Rivoli; Rhombus Bracelet; Chessboard Bracelet.)

5. Un inel e suficient. Desi trendul de a purta cate un inel pe fiecare deget este extrem de actual, de data aceasta spune “pas”. Alege in schimb un inel subtire, care se face remarcat prin finete, calitatea si prin piatra pe care o are. (Sugestiile Crystal Fashion: Inel Rivoli; Inel Margarita; Inel Chanton Flower.)

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies