Ghid fashion: Cum se poartă bluzele hippie

Ghid fashion: Cum se poartă bluzele hippie
Ghid fashion: Cum se poartă bluzele hippie

Moda hippie datează încă din anii 1960, când a luat naștere curentul.

Acesta se axează pe libertate de exprimare, atitudine relaxată, pace și iubire. Toate aceste elemente se regăsesc și în piesele vestimentare.

Adesea, hainele hippie sunt confecționate din materiale lejere și vaporoase, precum inul, bumbacul și cânepa. Croielile sunt largi, confortabile, cu mixuri de volume și volane. În materie de imprimeuri, nu lipsesc cele florale, dar nici celebrul model „tie dye”, în culori vii și variate.

Dacă vrei să abordezi acest trend fashion, poți găsi mai jos câteva sugestii utile pentru a purta bluza hippie, în combinații originale și vesele. Lasă-te inspirată și încearcă modelele care te atrag cel mai mult!

1. Bluza hippie, pusă în valoare de jeanși albaștri și platforme

Dacă ai o bluză vaporoasă, cu mâneci largi și decolteu, o poți purta alături de o pereche de jeanși clasici, în nuanțe de albastru deschis.

Dacă topul este oversized, alege niște blugi pană sau chiar skinny, care să echilibreze silueta. În cazul în care vrei, totuși, să porți blugi evazați, combină-i cu o pereche de sandale cu platformă, care să alungească trupul și să creeze efectul de picioare subțiri și lungi.

2. Ținută cool, cu bluză hippie și pantaloni scurți

Dacă vrei să duci ținuta într-o zonă cool, poartă bluza de inspirație hippie alături de o pereche de pantaloni scurți, tăiați sau franjurați.

Adaugă o pereche de botine din piele întoarsă, cu toc mediu, care vor completa perfect outfitul ales.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În materie de accesorii, optează pentru o curea maro, tot din piele întoarsă, care să marcheze talia și să subțieze silueta. Poartă și o pereche de ochelari de soare, cu lentilele rotunde sau ovale.

3. Outfit feminin, cu bluză hippie și fustă lungă

Dacă vrei o ținută lejeră, perfectă pentru vreme caldă sau chiar și răcoroasă, o vei adora pe aceasta. Vei avea nevoie de un top vaporos, însă nu foarte larg. Dacă nu ai unul, poți găsi bluze de damă ieftine second hand online, de cea mai bună calitate. Chiar poți avea surpriza de a găsi piese unicat!

Poartă bluza alături de o fustă maxi, până deasupra gleznelor. Dacă bluza are un imprimeu bogat, optează pentru o fustă simplă, într-o nuanță complementară. În caz că bluza este albă sau are altă nuanță deschisă, o poți alătura unei fuste intens colorate.

Pentru a crea o siluetă armonioasă, înnoadă marginile bluzei, astfel încât să lași o mică parte din abdomen la vedere. Pentru cele mai bune rezultate, poartă o fustă cu talie înaltă și o curea cu cataramă interesantă.

4. Bluză hippie și salopetă, combinația perfectă de weekend

Abordează această ținută într-o zi liberă, când mergi în parc sau într-o excursie în aer liber. Nu ai nevoie decât de o bluză hippie colorată și veselă, o salopetă din denim și o pereche de teniși sau, dacă preferi, de botine confortabile.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

În ceea ce privește stylingul, poți opta pentru o pălărie boho chic și o geantă medie, din piele întoarsă sau cânepă. Împletește-ți părul în două codițe sau, dacă te pricepi, încearcă o împletitură mai complexă!

5. Bluza hippie, integrată într-o ținută office

Orice zi petrecută la birou poate deveni mai bună și mai veselă, cu ținuta potrivită. O bluză de inspirație hipiotă poate fi inclusă într-un outfit potrivit pentru birou, dacă o combini cu o pereche de pantaloni drepți, din denim sau in.

Adaugă o pereche de balerini din piele întoarsă sau chiar o pereche de stiletto, dacă vrei să conferi ținutei mai multă eleganță. Totodată, pantofii cu toc cui te vor face să pari mai înaltă și vor echilibra volumul din partea de sus a corpului.

Abordează și tu aceste ținute chic, pentru o apariție relaxată, feminină și delicată, în orice sezon și cu orice ocazie!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies