Ghidul mamei organizate: 7 Idei de organizare pentru a transforma haosul în armonie

ghidul mamei organizate
Ghidul mamei organizate

Uneori dezordinea ne poate copleși. Însă știați cum vă puteți organiza mai bine?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți organiza mai bine treburile gospodărești, în special atunci când sunteți mamă.

 

Intrați în mentalitatea corectă

Când mintea ta este plină de gânduri negative, griji și stres, este dificil să fii o mamă bună pentru copiii tăi. Vă asigurați că vă mențineți sănătatea mintală adoptând obiceiuri sănătoase.

Meditați timp de cinci minute înainte de a începe ziua vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxați și să fiți mai capabil să gestionați orice provocări pe care le poate aduce viața. O eliberare sănătoasă este, de asemenea, să păstrezi un jurnal de recunoștință și să scrii despre experiențele tale pozitive și negative.

Citește și: Secretele unei garderobe ordonate: Sfaturi esențiale pentru organizare

sfaturi de curatenie
Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Curățenia simplificată: 10 Secrete de curățenie în baie care vă vor facilita munca

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Obțineți un planificator complet drăguț

Utilizați un planificator frumos și colorat pentru a urmări datele și termenele limită importante.

Multe planificatori oferă spații pentru păstrarea listelor zilnice și vizualizări ale calendarului pentru a ține evidența evenimentelor lunare. Ori de câte ori aflați despre un eveniment nou, actualizați-vă planificatorul. Un planificator, fie că este în geantă sau pe telefon, vă poate ajuta să continuați și să nu uitați de lucrurile pe care trebuie să le faceți!

Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Intră într-o rutină

O modalitate de a face lucrurile să meargă mai bine este să stabiliți o rutină care vă va permite să rămâneți cu un pas înainte în fiecare zi.

Unul dintre cele mai dificile momente pentru o mamă ar putea fi când vine timpul pentru a pleca. Pregătiți-vă seara înainte pentru a avea o dimineață fără probleme. Asigurați-vă că copiii aleg o ținută care se întinde din cap până în picioare și apoi îi puneți să se așeze. Asigurați-vă că toate gențile sunt gata de plecare și pregătiți micul-dejun cu o seară înainte. Deși acest lucru ar putea crește numărul de ore de muncă după-amiază, va ajuta la reducerea tumultului în dimineața următoare și va asigura că toată lumea iese la timp.

organizarea casei
Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Pregătește-te întotdeauna

Șansa de a fi trebuit să curățați într-un fel de accident este mare, indiferent de cât timp sunteți mamă. A merge mai departe este cea mai bună modalitate de a te pregăti pentru aceste scurgeri. Achiziționați protecții de saltea impermeabile și seturi suplimentare de cearșafuri. Protectorul va ușura curățarea și va face acele accidente mai puțin stresante! Poartă șervețelele atât în mașină, cât și în geantă.

Când copiii tăi trebuie să curățe ceva lipicios sau murdar în timp ce călătoresc, vă vor fi mulțumiți. Păstrați articolele de protecție și creme antibacteriene în poșetă pentru zgârieturile neprevăzute.

Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Faceți cumpărăturile online

Multe magazine alimentare oferă servicii gratuite de cumpărături online, ceea ce poate ajuta mamele ocupate să-și reducă stresul și sarcinile. După ce adăugați articole în coș, puteți urmări mai bine totalul. Urmează o vacanță sau o zi de naștere? Acum puteți comanda aproape orice pe internet și cadoul tău va fi gata fără a merge la mall, majoritatea produselor au livrare rapidă.

Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Simplificați dulapurile

Este teancul de rufe atât de mare încât copiii se joacă în vârful lui? Simplificarea și organizarea dulapurilor este o modalitate de a reduce cantitatea de muncă necesară pentru spălare. Dacă ceva este puțin strâmt sau nu a fost purtat de peste un an, ar trebui să fie aruncat. Deși este greu să renunți la o rochie neagră care v-a plăcut întotdeauna, dacă nu ați purtat-o recent, este puțin probabil să o ratați odată ce a dispărut. Pregătirea de dimineață poate fi mai ușoară dacă ai câteva articole de bază și drăguțe. Încercați să faceți un dulap capsulă pentru voi doi!

idei de organizare
Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]

Stabiliți un program de curățare

Una dintre cele mai dificile lucruri pe care le întâmpină mame este să mențină casa curată. O modalitate de a face lucrurile mai ușoare este să planificați când trebuie finalizată fiecare sarcină. Acest lucru vă poate oferi o senzație de ordine, în loc să vă copleșiți de efortul de a face totul dintr-o dată. Setează un cronometru pentru zece minute în fiecare zi când ajungi acasă. Curățați cât mai multă dezordine vizibilă pe care o găsiți în acea perioadă de timp. În plus, cere ajutorul copiilor tăi oferindu-le sarcini adecvate vârstei lor! Este posibil să vă ajute să stabiliți o rutină de curățare în mod constant zonele de zi în fiecare seară înainte de culcare.

sfaturi pentru mame
Ghidul mamei organizate[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Curățenia simplificată: 10 Secrete de curățenie în baie care vă vor facilita munca

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies