Ghidul productivității personale: Cum să-ți crești performanța și să-ți îndeplinești obiectivele

cum sa ai o zi mai productiva
Ghidul productivității personale

În unele zile, energia nu mai face parte din programul nostru. Însă știați cum puteți avea totuși o zi productivă?

Aflați din rândurile următoare, care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont, pentru a vă putea organiza ziua într-un mod mult mai productiv.

 

Moduri simple de a fi mai productiv

Planificarea

1. Stabiliți o dată pentru rezultate. În loc să planificați cât timp trebuie să lucrați, planificați și rezultatul.

De exemplu, nu planificați „lucrarea” de la 12:00 la 15:00. Alternativ, programează-te pentru a scrie o postare pe blog de la 12:00 la 15:00. Programarea în acest fel vă va determina să produceți mai mult, deoarece veți fi responsabil de ceea ce se face în realitate, mai degrabă decât de munca dvs.

2. Lucrați în diminețile pentru sarcinile cele mai dificile. Ori de câte ori te trezești și îți iei cafeaua, mintea ta este limpede, chiar dacă nu ești o persoană matinală.

Este un nou început de zi și vei fi cel mai concentrat. În acest moment, îndepliniți cea mai grea sau cea mai importantă sarcină.

3. Treziți-vă zilnic cu douăzeci de minute mai devreme. Acest lucru vă va permite să vă ocupați mai mult timp în cea mai importantă parte a zilei. S-ar putea să nu crezi că te trezești devreme este o modalitate excelentă de a te ușura de sarcini să te trezești cu cincisprezece sau douăzeci de minute la un moment dat.

4. Stabiliți o rutină planificată în fiecare dimineață. O rutină de dimineață este compusă din lucrurile pe care le faci înainte de a merge la locul de muncă. Includeți lucruri care vă vor motiva sau folosiți-le în special pentru a vă îndeplini obiectivul nr. 1. Fii deliberat în orice acțiune pe care o faci.

5. Închideți programul. Vizualizați săptămânal și lunar calendarul dvs. și descoperiți cantitățile mari de timp în care puteți dedica multă atenție sarcinilor importante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Top 5 idei de cadouri corporate pentru colegi și șefi

sfaturi pentru productivitate
Ghidul productivității personale[Sursa foto: freepik]

Citește și: 8 sfaturi pentru vindecarea traumei atașamentului și construirea de conexiuni sănătoase

Gândire profundă

1.

Oferă răspunsuri la întrebările  profunde pe care le ridică viața. Gânditorii profunzi au o productivitate mai mare decât oricine altcineva. Acest lucru se datorează faptului că gânditorii profunzi au un simț profund al scopului și sunt foarte conștienți de ceea ce fac.

2. Înțelege „de ce” faci lucrurile și reamintește-ți asta ori de câte ori faci ceva. Veți avea mai multe șanse să îndepliniți sarcinile dacă vă conectați mai puternic motivul pentru care le faceți.

3. Solicitați orice solicitare. Verificați dacă este absolut necesar. Dacă nu este, încearcă să evadezi. Chiar nu face nimic doar pentru că altcineva dorește. Acest lucru vă va pune în mare dificultate și vă va reduce productivitatea.

4. Ai claritate cu privire la viitorul tău. Considerați-vă viitorul. Practica fiind esențială Veți fi mai productivi dacă aveți mai multă claritate cu privire la direcția, obiectivele și scopul dvs.

5. Înscrieți-vă într-un program de coaching. Este un program de coaching de viață în care ne concentrăm pe obiective, relații, afaceri și multe altele. Pentru a vă ajuta să vă planificați viața de vis, discutăm aceste subiecte și multe altele.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

idei de activitati productive
Ghidul productivității personale[Sursa foto: freepik]

Sfaturi și trucuri

1. Nu accesați rețelele sociale  în fiecare zi înainte de o anumită oră. De exemplu, ar trebui să așteptați în fiecare zi până la ora 10:00 pentru a vă verifica e-mailurile și rețelele sociale. Când vine vorba de primele ore ale zilei, care sunt cele mai importante, acest lucru vă va ajuta să vă concentrați pe laser.

2. Planificați-vă săptămânile cu un planificator de productivitate. Este un instrument de planificare fizică care vă ajută să vă acordați prioritate sarcinilor pentru a finaliza cele mai importante activități în fiecare zi și săptămână.

3. O dată pe zi, spune „nu”. Veți fi mai ușor să refuzați acest lucru. Nu contează prea mult să fii capabil să vorbești. Întotdeauna când iei o decizie, gândește-te dacă se potrivește cu obiectivele tale de viață.

4. Notează toate detaliile. De obicei uităm și credem că ne vom aminti lucruri atunci când nu le facem. Folosește o aplicație pentru a ține evidența ideilor sau orice altceva.

5. Alegeți un stil de îmbrăcăminte neutru. Deși este ciudat, este eficient. Deciziile pe care le iei în viața ta sunt semnificativ afectate de faptul că purtați doar culori neutre. Fă tot ce poți pentru a reduce numărul de decizii pe care le iei într-un anumit aspect al vieții tale. Acest lucru va lăsa mai mult timp pentru gânduri și pentru lucruri importante.

zile productive
Ghidul productivității personale[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 sfaturi pentru vindecarea traumei atașamentului și construirea de conexiuni sănătoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies