Ghidul unei aparitii de neuitat! 4 moduri prin care poti sa iesi in evidenta la o petrecere

Ghidul unei aparitii de neuitat! 4 moduri prin care poti sa iesi in evidenta la o petrecere
Ghidul unei aparitii de neuitat! 4 moduri prin care poti sa iesi in evidenta la o petrecere

Daca citesti randurile acestea inseamna ca deja suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste motivele pentru care ne place, ca femei, sa mergem la petreceri si anume: sa iesim in evidenta, sa fim admirate si sa ne reconfirmam calitatile.

Iata care sunt cele mai simple moduri prin care putem face asta, fara efort:

1. Danseaza. Distreaza-te. Fii tu insati

Nu-ti fie teama ca vei atrage atentia tuturor barbatilor de la petrecere. Asta e cumva imposibil; mereu se vor gasi cativa care vor fi atrasi de o misterioasa care isi soarbe cocktailul undeva in spate, langa bar, si isi da ochii peste cap o data la zece minute.

Altii vor gravita in jurul acelei tipei ametite cu speranta ca va fi usor sa fie insotiti de ea acasa (in general, de ei trebuie sa te feresti). Orice baiat care merita sa-i acorzi atentie, insa, este fermecat de o fata care danseaza si se integreaza cu usurinta in specificul petrecerii.

2. Poarta ceva in care te simti bine

Toata lumea are tendinta sa isi dea prea mult interesul in ceea ce priveste modul in care se aranjeaza pentru o petrecere.
De cate ori nu ti-ai dat seama ca pantofii te strang, machiajul e prea strident si rochia nu te avantajeaza abia dupa ce ai iesit din casa? Barbatii gasesc de neuitat o femeie care debordeaza de incredere, o femeie care inspira ca se simte perfect in pielea ei. Canalizeaza-ti energia de dinainte de petrecere catre a reusi sa te simti asa. Nu-ti bate capul rascolind sifonierul dupa cele mai colorate tinute, mergi pe ceva care nu da gres niciodata: o rochie de seara neagra, cu detalii din voal sau catifea, cum vedem pe yokko.ro, accesorizata cu un machiaj
care iti pune in evidenta trasaturile forte si niste pantofi frumosi care nu fac rabat de la confort. Nu ai nicio sansa sa nu fii abordata!

3. Simte-te bine

Acesta este si scopul unei petreceri, nu-i asa? Daca ceilalti danseaza, danseaza si tu. Daca se canta karaoke, canta si tu. Daca se joaca jocuri, joaca si tu. Chiar daca nu sunt, poate, activitatile tale preferate, simplul fapt ca iesi din zona ta de confort iti va aduca, fara indoiala, niste experiente memorabile.
Daca vezi un tip care-ti place, mergi la el si abordeaza-l, nu pierde timpul aruncandu-i priviri cu subinteles. Nu uita, insa, sa fii tu insati. Suna evident, dar uneori, cand iesim din zona de confort e posibil sa pierdem din vedere ca asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sa fim noi. Nu-ti face griji, e valabil pentru toata lumea de la petrecere. E o formula care nu da mai niciodata rateuri, ceilalti vor gravita ca in jurul unui magnet pe langa tine.


4. Zambeste pana iti amortesc obrajii

Un zambet ingrijit este un zambet care trebuie dezvaluit non-stop. Persoanele care zambesc mereu transmit niste vibratii pozitive catre ceilalti si ii fac sa se simta confortabil in jurul lor. In mod evident, daca zambesti, ceilalti vor sti ca esti o persoana abordabila. Sigur, poti face mici exceptii: nu zambi excesiv dubiosilor care iti arunca ocheade cu subanteles – nu vei mai scapa de ei toata noaptea.
Sau vei scapa daca joci rolul printesei aflate la ananghie si se gaseste vreun chipes care sa te salveze de ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa foto: https://pixabay.com/

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies