Ghiță Balmuș își dorește să revină la Survivor?! Ce a declarat fostul concurent

ghita balmus survivor 2021
Ghiță Balmuș își dorește să fie din nou concurent la Survivor 2021

Ghiță Balmuș s-a arătat contrariat de faptul că sălile de fitness se vor închide din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul concurent a declarat că s-ar întoarce la Survivor.

Ghiță Balmuș, fost concurent la Survivor România sezonul 1, este o fire sportivă. Faimosul este văzut mai tot timpul la sala de fitness, iar noile restricții i-au dat activitatea peste cap. Acum, Ghiță Balmuș recunoaște că s-ar întoarce la Survivor.

Ghiță Balmuș își dorește să revină la Survivor?!

Ghiță Balmuș, fost concurent la Survivor România sezonul 1, nu a putut sta fără să reacționeze în fața restricțiilor impuse de autorități.

După ce rata de incidență în București a trecut de 6,5 la mia de locuitori, toate sălile de fitness au anunțat că vor trebui să-și suspende activitatea pe o perioadă nedeterminată.

Fiind un împătimit al sportului, Ghiță Balmuș a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii Faimosului.

Citeste si: Romina de la Survivor România a vorbit despre relația dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu! "Andrei a zis că nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

ghita balmus anunt
Ghiță Balmuș și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că își dorește să se reîntoarcă la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Ghita Balmus]

„Cu noile restricții, vreau înapoi la Survivor România. Măcar acolo mai fac ceva sport!”, a scris Ghiță Balmuș.

Ghiță Balmuș s-a descurcat exemplar în timpul competiției   din Republica Dominicană, ceea ce ne-ar face să credeam că ar putea reveni în joc.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021, a transmis un mesaj emoționant pentru mama Geta: "Sperăm că ești pregătită"

ghita balmus despre survivor 2021
Ghiță Balmuș nu a putut uita clipele petrecute la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Ghita Balmus]

„Dezamagire cu siguranta nu este, ca am dat tot ce am putut, absolut tot ce am putut pe traseu, de multe ori cu dureri, infometat, trist, abatut. Am avut foarte multe sentimente in aceasta competitie, am dat totul. Tot ce am putut sa ofer am oferit.(...) Am vazut strategiile dinainte si am avut sentimentul ca aceste strategii nu se pot juca pana la capat; si am plecat din competitie cu ideea ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Asta este jocul. Voi ramane un Faimos(..) si tot ce pot sa zic este ca ies cu zambetul sus si privirea inainte", a declarat Ghiță Balmuș la scurt timp după eliminarea din competiție.

Mulți fani l-ar dorit înapoi pe Ghiță Balmuș, însă rămâne de văzut dacă Faimosul se va reîntoarce la Survivor România.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce mesaj i-a transmis Andreea Antonescu lui Jador de la Survivor 2021: "Viața e plină de surprize"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies