Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”
Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Geta Sterp a dezvăluit rețeta ghiveciului de legume cu carne de pui, folosindu-se de ingrediente din propria grădină.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei numeroase sfaturi, printre care și rețete delicioase pe care le pregătește mereu cu ingrediente naturale. De această dată, Getuța a dezvăluit cum pregătește ghiveciul de legume cu carne de pui și a filmat întregul proces în care legumele au fost culese din propria grădină. Totul desprins din poveste, aceasta a ales cu grijă ardeii, roșiile și cepele, filmând întreg procesul, auzindu-se pe fundal toate păsările naturii.

Înainte de a merge să pregătească mâncarea, aceasta a filmat și împrejurimile și cum întreaga grădină era brăzdată de razele soarelui.

Ingrediente: 

  • 6 cepe mari 
  • 6 ardei/ gogoșari 
  • 5, 6 roșii decojite 
  • 3 căței usturoi

Cum pregătește Geta Sterp ghiveciul de legume cu carne de pui

Citește și: Surorile Sterp, anunț important pe rețelele de socializare! Ileana și Geta Sterp vor să își deschidă o afacere: „Avem multe idei şi dorinţe şi suntem sigure ca Dumnezeu ne va ajuta să le ducem la capăt.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, atacată de berbec! Ce a pățit fiica mamei Geta cu animalul: „Noroc că l-am luat de coarne și l-am pus jos că altfel mă nenorocea. Mi-a rupt și degetul din mijloc. Îmi tremură mâna.”

Geta a început prin a tăia legumele bucăți mari, după care a călit ceapa câteva minute, apoi a adăugat ardeiul, roșiile și usturoiul.

După ce toate legumele au fost puse în tigaie, le-a mai lăsat timp de câteva minute, iar în această perioadă a pus și carnea la fiert. A condimentat totul după gust cu sare și piper, apoi a oprit focul legumelor până când toată carnea a fost fiartă exact așa cum trebuie. Legumele călite au fost lăsate întregi pentru un plus de aspect și savoare, iar când carnea a fost gata, a adăugat și puțin bulion peste ea și a mai lăsat totul  timp de 10 minute pe foc.
Acest ghiveci de legume poate fi făcut și fără carne și spune că este un adevărat deliciu, mai ales dacă toate legumele sunt proaspete, din grădină. “Într-o oală, punem două linguri de untură sau ulei, după preferințe. Tăiem toate legumele bucăți mai mari, apoi călim ceapa câteva minute, după care adăugăm ardeiul, apoi roșiile și usturoiul, le mai călim câteva minute, timp în care fierbe carnea.
Bineinteles, condimentăm cu sare și piper. Eu am oprit focul legumelor, până ce carnea a fost fiartă, să rămână mai întregi pentru că așa ne plac. La final am adăugat carnea, puțin bulion (e opțional) și am mai pus pe foc 10 minute! Puteți servi și fără carne, e un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină!”,
a povestit Geta Sterp.

Citește și: Bac 2024 sesiunea de toamnă: Când se afișează baremul pentru proba scrisă la Limba și literatura română?- kanald.ro

Citește și: "Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă- stirilekanald.ro

Ghiveci de legume
Ghiveci de legume[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Geta Sterp, atacată de berbec! Ce a pățit fiica mamei Geta cu animalul: „Noroc că l-am luat de coarne și l-am pus jos că altfel mă nenorocea! Mi-a rupt și degetul din mijloc. Îmi tremură mâna.”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies