Geta Sterp a dezvăluit rețeta ghiveciului de legume cu carne de pui, folosindu-se de ingrediente din propria grădină.
Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei numeroase sfaturi, printre care și rețete delicioase pe care le pregătește mereu cu ingrediente naturale. De această dată, Getuța a dezvăluit cum pregătește ghiveciul de legume cu carne de pui și a filmat întregul proces în care legumele au fost culese din propria grădină. Totul desprins din poveste, aceasta a ales cu grijă ardeii, roșiile și cepele, filmând întreg procesul, auzindu-se pe fundal toate păsările naturii.
Ingrediente:
- 6 cepe mari
- 6 ardei/ gogoșari
- 5, 6 roșii decojite
- 3 căței usturoi
Cum pregătește Geta Sterp ghiveciul de legume cu carne de pui
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Geta a început prin a tăia legumele bucăți mari, după care a călit ceapa câteva minute, apoi a adăugat ardeiul, roșiile și usturoiul.
După ce toate legumele au fost puse în tigaie, le-a mai lăsat timp de câteva minute, iar în această perioadă a pus și carnea la fiert. A condimentat totul după gust cu sare și piper, apoi a oprit focul legumelor până când toată carnea a fost fiartă exact așa cum trebuie. Legumele călite au fost lăsate întregi pentru un plus de aspect și savoare, iar când carnea a fost gata, a adăugat și puțin bulion peste ea și a mai lăsat totul timp de 10 minute pe foc.Citește și: Breaking! Cine e polițistul care s-a împușcat în cap- stirilekanald.ro