Giani Kirita, adevarul despre bataia de la Exatlon din meciul cu Turcia! "Din cauza lui Ionut m-am certat cu turcii"

Giani Kirita, adevarul despre bataia de la Exatlon din meciul cu Turcia!
Giani Kirita, adevarul despre bataia de la Exatlon din meciul cu Turcia! "Din cauza lui Ionut m-am certat cu turcii"

Giani Kirita a venit in redactia WOWbiz si ne-a oferit un interviu live, pe pagina noastra de Facebook, in care a povestit despre experienta traita la Exatlon, dar si detalii de culise mai putin stiute.

"Vulturul" din echipa Faimosilor a vorbit si despre Ionut Sugacevschi, finalistul din echipa Razboinicilor, si a explicat ce l-a deranjat cel mai tare la el.

"Eu ma bucur ca am fost un model pentru el pentru ca dupa ce am plecat am vazut ca mi-a copiat absolut toate gesturile si vorbele.

Pana si "I am the winner" vine de la "I am the king'. El pe toate le-a copiat. Un sfat ii dau lui Ionut, un sportiv foarte bun. Pe traseu mie mi-a palcut maxim, a pus suflet, mai ales cand am jucat ca echipa nationala. In schimb, trebuie sa fie el. Atat! Simplu ca buna ziua! Daca nu esti tu si copiezi, lumea vede si tu practic nu ai nicio valoare."
, a spus Giani Kirita.

Mai mult, Giani a explicat ca au existat momente cand i-a sarit in apararea lui Ionut. Un astfel de moment a avut loc in timpul unui meci cu Turcia.

"Eu m-am ars pentru echipa mea si la meciul cu Turcia chiar din cauza lui Ionut m-am certat cu turcii. Pentru ca el a gresit, aia i-au dat cu nisip in ochi si acolo a pornit totul!", a mai spus fostul concurent.


 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Va intrebati ce face Cosmin Cernat dupa ce a terminat filmarile la "Exatlon"? Nu va asteptati la asta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies