Giani Kirita credea ca le-a vazut pe toate la Exatlon, dar SOCUL vietii il asteapta la intoarcerea in tara! Fiica lui o sa-i dea vestea "fatala" EXCLUSIV

Giani Kirita credea ca le-a vazut pe toate la Exatlon, dar SOCUL vietii il asteapta la intoarcerea in tara! Fiica lui o sa-i dea vestea
Giani Kirita credea ca le-a vazut pe toate la Exatlon, dar SOCUL vietii il asteapta la intoarcerea in tara! Fiica lui o sa-i dea vestea "fatala" EXCLUSIV

Giani Kirita are o relatie speciala cu fiica lui. Cei doi sunt si foarte buni prieteni.

 

Giani Kirita a plecat in Republica Dominicana, sa-si testeze limitele fizice si psihice, la inceputul lunii ianuarie. S-a despartit cu greu de copii, pe care ii adora, mai ales de fiica lui, superba Roxana, pe care a protejat-o intotdeauna.

Ei bine, cand a urcat in avion, fostul dinamovist era linistit ca mostenitoarea lui ramane cu iubitul care-i era alaturi de aproximativ doi ani.

Tanarul cu pricina l-a cunoscut pe vulcanicul "socru" si a fost si atentionat de acesta sa aiba grija de Roxana ca de un bibelou de portelan.

O perioada baiatul s-a tinut de cuvant, coplesind-o pe adolescenta cu dragoste, atentie, declaratii romantice si cadouri scumpe. Fiica lui Giani si prietenul ei pareau facuti unul pentru celalalt si nimic nu ameninta iubirea lor puternica.

Cu doua luni si jumatate in urma insa, dintr-o data, Roxana si-a sters zecile de poze cu iubitul, imagini pe care le postase pe retelele de socializare.

Mai tarziu a recunoscut ca s-a despartit de tanarul respectiv si ca nu mai exista cale de impacare.

" Da, m-am despartit de iubit, acum o luna, dupa o relatie de doi ani. Motivul?... Probabil certurile acumulate… Nu s-a mai putut, nu ne mai intelegeam si am decis de comun acord sa punem punct", a declarat Roxana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Frumoasa Roxana nu a plans insa mult timp in perna si nici nu s-a indopat cu bomboane de ciocolata, cum fac unele urmase ale Evei dupa o astfel de ruptura.

Adolescenta si-a revenit destul de repede, sprijinita de mama si de prietene, si s-a lasat din nou sagetata de buclucasul Cupidon.

Fiica lui Giani Kirita este din nou indragostita lulea, pozele in care se saruta cu actualul iubit fiind o marturie a sentimentelor profunde.

Roxana si noul ei prieten au fost deja in cateva vacante romantice, la munte, si au petrecut si Sarbatorile Pascale impreuna.

Ce parere va avea Giani despre noul "ginere" si cum ii va da vestea cea mare frumoasa Roxana, ramane de vazut dupa intoarcerea "durului" de la Exatlon pe plaiurile mioritice.

Giani Kirita a fost eliminat din competitia Exatlon pe data de 2 mai, in urma votului publicului. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum iti poti prepara acasa apa de gura. Iata o reteta cu plante medicinale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies