Giani Kirita, detalii din culisele Exatlon! Ce i-a spus lui Vladimir Draghia cand s-au impacat si ce a facut pe furis cand a ajuns la spital!

Giani Kirita, detalii din culisele Exatlon! Ce i-a spus lui Vladimir Draghia cand s-au impacat si ce a facut pe furis cand a ajuns la spital!
Giani Kirita, detalii din culisele Exatlon! Ce i-a spus lui Vladimir Draghia cand s-au impacat si ce a facut pe furis cand a ajuns la spital!

Giani Kirita a venit cu fiica lui, Roxana, la Teo Show.

Giani Kirita a stat de vorba cu Teo Trandafir si Bursucu si a povestit detalii din culisele Exatlon. Fostul component al echipei Faimosilor l-a intepat pe Bursucu inca din momentul in care a intrat in platou. "Stelistule. Stai linistit ca nu uit ca esti stelist!". "Dupa ce ai plecat tu de la Dinamo, s-a ales praful", a replicat un pic mai tarziu colegul de emisiune al lui Teo Trandafir.

Giani Kirita a spus ca inca nu si-a revenit dupa participarea la Exatlon:  "Imi mai trebuie cam o saptamana de reacomodare la viata de Bucuresti. Inca nu mi-am revenit, concursul a fost foarte-foarte dor. Acolo conditiile sunt foarte dure, altfel decat se vede la televizor".

Giani a vorbit si despre impacarea cu Vladimir Draghia: "'I-am zis: Uitam de tot! Trebuie sa ii batem pe curcanasii astia!' Am incercat sa creez echipa si ii multumesc lui D-zeu ca am reusit!" .  

Roxana, fiica lui Giani Kirita, a dezvaluit ca i-a scris fostului fotbalist chiar daca stia ca el nu poate citi mesajele.

"Cat timp a stat acolo ii scriam mesaje pe WhatsApp. Stiam ca nu poate vorbi. Dar, cand simteam nevoia sa vorbesc cu el, luam telefonul si ii scriam. Au fost niste lucruri pe care le tineam in minte si simteam nevoia sa i le spun.

Si mai tarziu stateam sa ma gandesc oare de ce am facut asta", a declarat fata lui Giani Kirita la Teo Show.

Giani Kirita nu stie cate kilograme a slabit, insa ultima oara cand s-a cantarit era inca in Republica Dominicana. "Am ajuns la spital si, fara ca cineva sa se prinda, m-am facut ca m-am dus sa imi iau un pahar cu apa si m-am urcat pe cantar.

Slabisem vreo 15 kilograme", a spus Faimosul de la Exatlon.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum arata picioarele concurentilor Exatlon! Ce au sesizat telespectatorii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies