Giani Kirita, dezvaluiri despre problemele sale cu spatele si durerile care l-au doborat la Exatlon! Doua saptamani va merge la... "recuperare" EXCLUSIV

Giani Kirita, dezvaluiri despre problemele sale cu spatele si durerile care l-au doborat la Exatlon! Doua saptamani va merge la...
Giani Kirita, dezvaluiri despre problemele sale cu spatele si durerile care l-au doborat la Exatlon! Doua saptamani va merge la... "recuperare" EXCLUSIV

Giani Kirita s-a plans, in ultimele saptamani petrecute la Exatlon, de dureri mari de spate. A si lipsit la un moment dat de la unul dintre jocuri pentru a se reface.

 

In ultimele zile la Exatlon, Giani Kirita a marturisit ca a incercat sa-si ascunda suferinta, insa este macinat de dureri.  “Am dureri ingrozitoare de spate care tot revin, ca niste intepaturi de cutite foarte puternice. Chiar daca la inceputul jocului nu simt niciun disconfort, dupa prima proba jucata durerile pun stapanire pe mine si astfel nu mai pot sa merg in urmatoarea proba”, a povestit Giani Kirita la Exatlon.

 

De altfel, si mama fostului fotbalist ne-a marturisit ca acesta suferea de spate inca dinainte de a ajunge la Exatlon.  “Asta-toamna a venit la mine si cum a intrat pe poarta m-am speriat. Mi-a zis, ”mama, da-mi ceva ca ma doare coloana, ma doare spatele de nu mai pot”. Asa ca eu stiam ca are problemele astea. Probabil ma mosteneste si pe mine, ca eu sunt operata la coloana.

De alte probleme de sanatate ale lui nu stiu”, ne-a povestit mama lui Giani Kirita.

Intors de la Exatlon, chiar din aeroport, fostul concurent a povestit ca dormitul in “cotet” pe scanduri l-au “terminat”.

“Nu vreti sa stiti cum este sa dormi direct pe scandura aia. E ca si cum m-as intinde aici, pe jos, in aeroport. Atat de tare e! Doua saptamani o sa stau doar la masaje si la sauna ca sa-mi revin cu spatele”, ne-a spus Giani Kirita.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Monica Tatoiu, in doliu! A pierdut o persoana extrem de draga

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies