Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale: ”Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor”

Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale: ”Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor”
Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale: ”Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor”

Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale pe paginile de socializare.

 

Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale, acestea fiind gustate de amicii săi. Recent, Giani a postat mesajul: “Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor

„Ce este al tău este trimisă de Dumnezeu...Realitatea, maninci azi ca maine o sa vezi tu....Eşti mai tare ca Nostradamus”, au reacţionat prietenii lui Giani, care nu are o iubită oficială.

( vezi motivul pentru care Kiriţă a izbucnit în plâns)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale: "Ne-am distrat, am fost împreună în club" 

Vara trecută, paparazzii WOWbiz.ro l-au filmat pe Giani, pe plaja din Mamaia, în compania unei femei care se comporta ca iubita acestuia, cei doi împărţind un şezlong.

”Nu este nimic important! Era patul prea mic și trebuia să mă apropii și eu de cineva...! Ne-am distrat, am fost împreună în club, pe plajă, însă nu există o relație oficială între noi”,  a declarat Giani. 

Toamna trecută, Giani şi partenera sa au fost la o nuntă, ca un cuplu, aşa după cum se poate vedea din câteva fotografii. Ei s-au pozat alături de miri, iar Giani a postat:  „Nuntă...Casă

de piatră!...Să fie bine!”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies