Giani Kirita fermecat de Anna Lesko, la "Super Potriveala"

Giani Kirita fermecat de Anna Lesko, la
Giani Kirita fermecat de Anna Lesko, la "Super Potriveala"

Nu pierdeti sambata, de la ora 20:00, o noua editie plina de umor si castiguri substantiale.

Anna Lesko i-a provocat mari probleme de concentrare fotbalistului Giani Kirita in timpul filmarilor pentru show-ul "Super Potriveala", emisiunea pe care o puteti urmari in fiecare sambata, incepand cu orele 20.00, la Kanal D. Imbracata provocator si cu un zambet inocent, Anna Lesko i-a captat intreaga atentie indragitului fotbalist care nu s-a mai putut concentra la intrebarile adresate de Jorge.

"Ma distrage, nu ma pot concentra.

Isi flutura parul, se tot foieste pe scaun. In loc sa fiu atent la ce spune Jorge, stau sa ma uit la ce face Anna. Ma distrage si rochia ei, inainte parca nu venea asa imbracata", a spus Giani, aratand "acuzator" spre Anna Lesko.

Jorge si-a manifestat intelegerea fata de bunul sau prieten.
"E normal sa te uiti la ea.

Voi repeta enuntul pentru tine, daca este nevoie", a spus, glumind, Jorge.

Anna Lesko a apreciat ambele replici, marcand momentul cu un zambet, spunand, la final, ca filmarile au binedispus-o.


"Totul e distractie la superlativ, e o gasca foarte funny. Imi place mult formatul. Pe Jorge il stiu de la alte evenimente unde ne-am mai intalnit si eram curioasa cum este ca prezentator.
I se potriveste, m-a convins. Este carismatic, foarte cald si are un zambet seducator"
, a declarat Anna Lesko.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Dragusanu vine la Kanal D! Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a primului ei copil! Partenera lui Victor Slav preia stafeta prezentarii emisiunii „Te vreau langa mine” VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies