Giani Kirita, reactie neasteptata imediat dupa ce a iesit de la Exatlon! Ce a facut in momentul in care a primit mancare: "Cand am iesit din campus eram ca un salbatic"

Giani Kirita, reactie neasteptata imediat dupa ce a iesit de la Exatlon! Ce a facut in momentul in care a primit mancare:
Giani Kirita, reactie neasteptata imediat dupa ce a iesit de la Exatlon! Ce a facut in momentul in care a primit mancare: "Cand am iesit din campus eram ca un salbatic"

 

Giani Kirita s-a intors in Romania, dupa patru luni petrecute in Republica Dominicana. Faimosul se amuza de starea in care a fost adus de competitie si sustine ca s-a simtit ca un salbatic in momentul in care a parasit campusul si a primit mancare, nu stie daca sa manance sau nu. 

 

"Ei sunt iubirile mele. Ai facut mancare, ce ai facut? Am atatea emotii incat nu pot sa le stapanesc. 

 

Cand am iesit din campus mi-au dat doua caserole de mancare, dar eram atat de salbatic incat nu stiam ce sa fac cu ele. Sa le mananc, sa nu le mananc. Am mancat niste prajituri. Cred ca am slabit peste 16 kg. Ma bucur foarte mult ca am slabit. 

 

 

O sa-mi fie dor de toti.

Echipa asta am cladit-o caramida cu caramida. E greu sa spun cine o sa castige, sa mai lasam timpul sa treaca si va dau si un raspuns", a spus Giani Kirita, imediat dupa aterizarea in Romania, pentru Stirile Kanal D. 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Razboinica” Anca de la Exatlon, aparitie de senzatie pe plaja, de 1 Mai!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies