Gică Hagi, dur cu fiica lui! „Trebuie să te descurci singură”

Gică Hagi, dur cu fiica lui! „Trebuie să te descurci singură”
Gică Hagi, dur cu fiica lui! „Trebuie să te descurci singură”

Nu mai e un secret că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor.

E clar că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor. Kira, 23 de ani, fiica fostului mare fotbalist, a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că vrea să se facă actriță.( vezi trailerul filmului în care joacă Kira Hagi)

Citeste si: Kira Hagi si-a stabilit foarte clar traseul in viata. Vezi ce vrea sa faca tanara!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: „Suntem o familie obișnuită"

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata

ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”, a declarat Kira Hagi la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: "M-a inspirat și pe mine"

S-a aflat că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor.

„De când eram foarte mică, tata îmi spunea: «Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”, a mai spus Kira.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sevda Erginci, actrita din serialul de la Kanal D, „Pretul fericirii”, a incins Internetul cu un pictorial provocator!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies