Gigi Becali, atac extrem de dur la adresa lui Raed Arafat! ”Distruge țara!”

Gigi Becali
Gigi Becali, indignat din cauza deciziilor impuse de Raed Arafat.

Unul dintre cei mai controversați latifundiari, Gigi Becali, a răbufnit după ultima declarație a secretarului de stat Raed Arafat, atacându-l extrem de dur.

Gigi Becali a fost de-a dreptul înfuriat după ultimele declarații ale lui Raed Arafat, secretar de stat și șeful Departamentului pentru Situații de Urgenă (DSU). Latifundiarul este extrem de indignat din cauza faptului că în România s-au adoptat o serie de măsuri mult mai drastice decât în alte țări europene, mai ales în lumea fotbalului.

Citeste si: Raed Arafat, atac dur la adresa persoanelor care nu respectă măsurile de prevenție: „Se bate joc de...”

Gigi Becali
Gigi Becali îl atacă pe Raed Arafat, din cauza restricțiilor de la FCSB.

Gigi Becali a mărturisit că, la nivel mondial, fotbaliștii depistați pozitiv cu coronavirus sunt scoși din echipă pe perioada infectării, astfel încât ceilalți jucători să continue să joace. În România, pe de altă parte, în cazul în care un singur jucător este infectat cu COVID-19, atunci întreaga echipă va intra în carantină.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gigi Becali îl face praf pe Raed Arafat! „Ajungem la balamuc!”

Totul a pornit de la declarația extrem de recentă a lui Raed Arafat, care a mărturisit cu privire la clubul sportiv FCSB că toți sportivii trebuie să stea în carantină, chiar dacă sunt sau nu. Gigi Becali a fost extrem de furios pe Raed Arafat în urma acestei intervenții televizate, ajungând să îl critice extrem de dur pe secretarul de stat.

Citeste si: Coronavirus la FCSB! Primele declarații ale lui Gigi Becali: „Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm”

Gigi Becali și Raed Arafat
Gigi Becali și Raed Arafat.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri.

Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic.

La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez,” a explicat Gigi Becali.

Citeste si: Gigi Becali a devenit bunic! Teodora a născut o fetiță! Reacția latifundiarului: „Tată…”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Managerul Spitalului Victor Babeș, declarații îngrijorătoare despre începerea anului școlar: „Un izvor de infecție”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies