Bloggerul pregătește rețete care arată extraordinar de bine, dar în același timp și altele care sunt foarte sănătoase.
Gina Bradea împărtășește nenumărate rețete cu publicul larg, chiar și în mediul online. De această dată, în urmă cu doar câteva zile, pe contul său de TikTok, a postat o rețeta de supă, dar nu orice supă, ci una din oase de vită. Bloggerul a ales să o pregătească chiar afară, în curtea sa, însă se poate pregăti și în casă, fără nicio problemă.
Supă din oase de vită, pregătită de Gina Bradea
Citește și: Care este secretul Ginei Bradea pentru jumările de mâncat? Ce trebuie să aibă față de cele pentru untură
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente
- Oase de vită cu măduvă sau fără, dar cu cartilaje
- O lingură cu vârf de sare
- 2 cepe întregi
- 3 morcovi
- 3 ardei kapia, opțional
Țelină, păstârnac, pătrunjel rădăcină, opțional
Mod de preparare
- “Fac iarăși supă din oase de vită. Sunt și cu măduvă și fără măduvă, dar au foarte mulți zgârci din acestea, cartilaje.
- Am pus o lingură cu vârf de sare, 2 cepe întregi, 3 morcovi, 3 ardei kapia, nu e obligatoriu ardeiul kapia. Mai puteți pune țelină, păstârnac, pătrunjel rădăcină, ce aveți.
- Am adunat înainte foarte bine spuma. Așa arată și-l las să fiarbă până când aceste cartilaje se înmoaie foarte bine, trebuie să fie moi.
- Se lasă zeama să scadă, au de fiert 3-4 ore la foc mic, nu contează, până când sunt bine fierte cartilajele. Nu există un timp fix, este important să fie bine fierte.
- Apoi scoatem oasele și cartilajele. Acestea le mâncăm cu usturoi sau cu hrean.
- Supa o pun în cutii de plastic, o las să se întărească la frigider, cu capac și mâncăm zilnic, câte un cubuleț așa de 100 de grame, pentru că este bun pentru organism, în special pentru femeile peste 40-50 de ani, dar și pentru bărbați, este sănătate curată.
- Nu este foarte sărată, nu este foarte iute, eu nu am pus piper, dar puteți pune, pentru că avem nevoie de colagen, este colagen natural.”